Verschil tussen Slee en SkeletonRodelen vs. Skeleton

Wintersport waarschijnlijk de meest unieke van alle sporten die de mens kent. De gebeurtenissen tentoongesteld zijn echt zenuwslopend. Het duurt meestal de grootste hoeveelheid moed alleen maar om deel te nemen aan één van deze zeer ongebruikelijk, en niet te vergeten, gevaarlijke sporten. In dit verband twee winter sportevenementen verhogen het gevaar niveau tot het uiterste. Dit zijn de rodelen en skeleton. Hier, in plaats van de speler het rijden een afgesloten soort slee voertuig, zowel rodelen en skeleton sleeën garandeert de speler te rijden op een fragiel ogende, tray-achtige slee, algemeen genoemd peulen.

Er 'sa eigenaardige verschil tussen een skelet slee en een slee slee. Hoewel ze doorkruisen vergelijkbare tracks, de fysieke kenmerken variëren. In de slee sliding sport, de schuifknop sleeën of rijdt op een pod van aerodynamisch ontworpen glasvezel, met gebogen randen. Deze functie stelt de rijder enige controle over zijn onderlichaam in zijn afdalingen snelheden zo snel als 90 mph. En de harde deel is '' het is een voeten eerst, naar boven (rugligging) sport. Bovendien is dit type van de slee is 6 tot 9 inches langer dan die van het skelet slee.

Ook wel bekend als rodelen, skeleton sport maakt gebruik van een heel andere skelet slee. Het frame is niet de bovengenoemde kenmerken van de slee slee te laten zien. Het is veel zwaarder, ongeveer 40 pond meer dan de andere. In tegenstelling tot de rodelen slee, de schuif van het skelet slee manoeuvres in een hoofd eerste mode. Hij is ook naar beneden in de richting van het spoor (zoals in een buikligging).Met betrekking tot de veiligheid, worden beide door één persoon te schuiven sport getimed om de honderdste van een seconde. Ze zijn zonder twijfel de snelste schuiven sport tijdens de Olympische Winterspelen. Echter skelet beschouwd als veel veiliger dan slee zijn. Eigenlijk wordt beschouwd als de veiligste van alle andere Glijsporten zijn. Beheersing van het skelet slee is veel gemakkelijker, met alleen het gebruik van fijne bewegingen van het lichaam (het verschuiven van het gewicht); anders dan in slee, waarop de bestuurder moet lopers op de slee 's die hun kalveren betere sturing. Hierdoor bedieningsgemak, is er weinig of minder neiging het skelet rijder te worden geveegd tijdens een bocht. Ook belangrijk op te merken dat zowel de slee types don 't dienst van het gebruik van pauzes. Vandaar dat het 'is echt heel moeilijk om de rijder te waarborgen' veiligheid s van wordt geslagen tegen de kou vast ijs met een snelheid van 85mph of meer.

1. De luge slee is een langere slee heeft gebogen randen, terwijl het skelet slee is veel zwaarder.
2. Rodelen is een voeten eerst, face-up sport, terwijl skelet is een hoofd eerst, gezicht naar beneden glijden sport.