Verschil tussen voetbal en Softbal CleatsSoccer vs Softball Schoenplaten

Klampen zijn zeer veel gebruikt in de schoenen gedragen door de spelers van voetbal en softbal. Echter, er is een misvatting dat alle kikkers zijn hetzelfde. Maar het feit is dat het voetbal en softbal klampen verschillen op vele manieren.

Wanneer we kijken naar het voetbal en softbal klampen, kan men duidelijk maken uit het verschil in slechts een blik. Terwijl de voetbalschoenen niet klampen hebben aan de voorkant, de softbal schoenen klampen aan de voorkant. Bovendien hebben de voetbal regels niet toestaan ​​dat spelers te spelen met voetbalschoenen als gevolg van de voorste klem als het gevaarlijk voor anderen kan opleveren. Een andere reden is dat de voetballers gebruiken meestal de tenen en de voorkant van de schoen de bal onder controle en een kikker op het puntje hen moeilijk zou geven in te doen.

Wanneer de softbal klampen hoge top of lage top kunnen zijn, het voetbal klampen zijn slechts lage top. Bovendien is de softbal schoenen en lijsten zijn omvangrijker dan de voetbalschoenen en lijsten.

Ook kan worden gezien dat de softbalschoenen een betere bescherming enkel in vergelijking met de voetbal klampen.

Er is ook een verschil in het patroon waarin de kikkers zijn gerangschikt in softbal en voetbal schoenen. De softbal klampen worden geplaatst in horizontale banden rond de hiel, teen en midden van de schoen. Aan de andere kant worden de voetbal klampen meer rond de omtrek geplaatst. In tegenstelling tot de softball schoenen, niet de voetbalschoenen niet klampen op de teen te hebben.

Voetbal kikkers zijn meestal gemaakt van plastic. Hoewel metalen klampen ook kan worden gezien, zijn ze alleen toegestaan ​​in sommige indoor competities. Softbal klampen zijn gemaakt van metaal of plastic. De spelers kunnen schoft van hen dragen volgens de competitie regels.

Overzicht1. Terwijl de voetbalschoenen niet klampen hebben aan de voorkant, de softbal schoenen klampen aan de voorkant.

2. Softball klampen een betere bescherming enkel in vergelijking met de voetbal klampen.

3. Wanneer de softbal klampen hoge top of lage top kunnen zijn, het voetbal klampen zijn slechts lage top.

4. De softbal schoenen en klampen zijn omvangrijker dan de voetbalschoenen en lijsten.

5. De softbal klampen worden geplaatst in horizontale banden rond de hiel, teen en midden van de schoen. Aan de andere kant worden de voetbal klampen meer rond de omtrek geplaatst.