Verschil tussen Mountain Time en Eastern TimeMountain Time vs. Eastern Time: de tijdzones van de grote staten

In Canada en de Verenigde Staten, volgen ze een tijdzone als hun standaard tijd. Deze tijdzones staan ​​bekend als de Mountain Time Zone en de Eastern Time Zone. Deze tijdzones zijn de standaard tijd, gevolgd door deze plaatsen, maar deze tijdzones zijn veel verschillen die moeten worden aangepakt. Het beste is om elke definiëren dat de verschillen tussen elkaar gemakkelijk worden begrepen.

De Noordamerikaanse Mountain tijdzone kan worden bepaald door het aftrekken van 7 uren van Coordinated Universal Time. De Coordinated Universal Time is ook bekend als de Greenwich Mean Time. Het symbool voor het aftrekken van 7 uur vanaf de UTC UTC-7. \u0026 Amp; uur zal worden afgetrokken in het najaar en in de zomer, terwijl 6 uur in de lente zomer en de vroege herfst zal worden afgetrokken. In deze zone de tijd is gebaseerd op de gemiddelde zonnetijd van de 105 meridiaan ten westen van de Observatory Greenwich.

Dit heet Mountain Time in Canada en in de Verenigde Staten als gevolg van de Rocky Mountains, die zich vanaf het noordwesten van Canada die zich uitstrekt in de richting van de staat van New Mexico in de Verenigde Staten. In Mexico, is dit de tijdzone de Stille Zone genoemd. The Mountain Zone is een uur voorafgaand aan de Stille Oceaan Zone en een uur later is dan de Central Time Zone.

Er zijn een aantal gebieden in de Verenigde Staten die deze tijdzone in sommige seizoenen zoals Arizona tijdens de zomer volgt. De grootste in deze zone zijn Phoenix, Arizona, en het hele grootstedelijke gebied.De Eastern Time Zone aan de andere kant is in het westelijk halfrond. Dit staat bekend als de Noord-Amerikaanse Eastern Standard Time of NAEST. Deze tijdzone bevindt zich voornamelijk in de oostkust van Noord-Amerika. Om dit te bepalen moet je 5 uur vanaf de UTC voor zijn standaard tijd en vier uur op de zomertijd af te trekken. Dit is gebaseerd op de gemiddelde zonnetijd van de 75e meridiaan ten westen van de Observatory Greenwich.

Deze tijdzone wordt genoemd Eastern Time in Canada en in de Verenigde Staten. Wanneer u standaard tijd waarnemen heet de Eastern Standard Time, terwijl wanneer u het observeren van de zomertijd of de zomer wordt de Eastern Daylight Time genoemd.

Dit zijn enkele van de definitie en de verschillen van de Eastern Time en de Mountain Time. Het verschilt van de Noord-Amerika en in de Verenigde Staten en het verschilt ook afhankelijk van het seizoen.

OVERZICHT:
De berg tijden is gebaseerd op de Rocky Mountains van Canada tot in New Mexico.
Voor de Mountain Time u aftrekken van 7 uur in de UTC-voor standaard tijd en 6 uur voor daglicht tijd, terwijl je vijf uur in de UTC voor de Eastern Time voor standaard tijd en vier uur daglicht tijdzone aftrekken.