Verschil tussen PPK en PPK / SPPK vs. PPK / S

Ben je dol op wapens? Zo ja, kunt u don 't speelgoed met hen in het minst. Met betrekking tot pistool kwaliteit, er is een bepaald merk, die vaak gaat om de geest van fanatieke pistool liefhebbers. Dit is de Walther PP pistolen. Deze pistolen zijn meestal semi-automatische in de natuur. PP pistolen zijn de vaste soort vat, en het magazine is één kolom. enkele van de meer specifieke wapens zijn de PPK en de PPK / S.

Onder de twee, de PPK klasse is de meest voorkomende, tenminste toen. Volledig bekend als de Polizeipistole Kriminalmodell, anders wordt omschreven als de gewone politie pistool, of detective pistool. Het wordt zo genoemd omdat de grootte maakt het meer geschikt voor undercovertrajecten, omdat het beter onder een 's plain kleding kunnen worden verborgen. Het is kleiner dan de PP pistool en zijn greep kort ook. Hiermee zijn tijdschrift capaciteit andere manier verminderd.

De PPK pistool is gemaakt en weer vrijgelaten in 1931. Als gevolg van het pistool 's rijke historische achtergrond en lekt roem, is het gebruikt in films, zoals de populaire James Bond functie serie als de handelsmerk pistool van Bond zelf. Het was ook het pistool gebruikt door de nazi 's militaire politie. Berucht, het was het wapen gebruikt door Hitler in zijn zelfmoord.

De PPK / S pistool is in principe hetzelfde als de PP, maar met een PPK glijbaan. Het werd ontwikkeld op een later tijdstip dan zowel de PP en PPK. Het werd gemaakt na de ratificatie van het 1968 Gun Control Act (USA). Deze wet is verboden of geblokkeerd andere pistool klassen die niet voldoen aan de 'standaard' richtlijnen voor pistolen. Vandaar dat de PPK was een van die types die langzaam werden weggevaagd. Zij heeft niet de import punten doorstaan ​​met slechts één punt. Hierdoor Walther samengevoegd de eigenschappen van de PP en de PPK een nieuwe wapen maken. Door de lijst van de PP met de loop (en de dia) van de PPK heeft de Walther PPK / S versie ontwikkeld. Het resultaat is een pistool die eigenlijk iets zwaarder dan zijn twee voorgangers. Maar, voegde dit gewicht (1. 8 oz zwaarder) is de factor die maakte de PPK / S passeren de import-test; daarmee de nieuwe standaard pistool door Walther.

Actuele versies van de PPK / S, vooral die gemaakt door Smith \u0026 amp; Wesson, hebben enkele kleine aanpassingen aan het oorspronkelijke ontwerp. Nu, het heeft van een betere bescherming van de schutter door verlenging van zijn greep tang. Dit beschermt de gebruiker tegen beten slede (gemeenschappelijke problemen ondervonden met de originele PPK / S).1. De PPK / S is iets zwaarder dan de PPK pistool.

2. De PPK / S is een nieuwer model pistool vergelijking met de PPK.

3. De PPK / S geslaagd voor de import punt vereiste test in de VS

Totale hoogte: 104 mm (4 in 1)

Gewicht: het PPK / S weegt 51 g (1. 8 oz) meer dan de PPK
De PPK / S tijdschrift houdt een extra ronde in beide kalibers.