Verschil tussen figuur Skates en Hockey SkatesKunstschaatsen vs Hockey Skates

Figuur en hockey palen worden zowel gebruikt voor het uitvoeren op het ijs. Zoals de namen impliceren, worden kunstschaatsen gebruikt voor kunstschaatsen en ijshockey schaatsen worden gebruikt voor ijshockey. Aangezien beide sporten zijn verschillend, de schaatsen zijn ook verschillend en verschillende doeleinden.

Het belangrijkste verschil tussen de twee schaatsen is hun gebruik. Kunstschaatsen worden gebruikt door kunstschaatsers die veel van zweefvliegen, spinnen, en springen op het ijs. Aan de andere kant, hockey skates zijn voor een hockeywedstrijd die veel snelle bewegingen en manoeuvreren vereist. De schaatsen zijn onderdeel van een hockey 's player' s-apparatuur. Aangezien beide activiteiten op het gebied van sport ijs, zijn waardevolle materialen die moeten worden geslepen en onderhouden.

De specifieke verschillen tussen een kunstschaatsster 's schaatsen en een hockeyspeler 's schaatsen zijn vaak in het ontwerp van het blad en de bagageruimte.

Bijvoorbeeld, kunstschaatsen, in termen van bladen, hebben teen picks. Deze gekartelde rand van het blad is zeer nuttig voor kunstschaatsers om te stoppen, en het helpt ook bij het uitvoeren van sprongen en spins in een kunstschaatsster 's routine. Hoewel teen picks zijn ook te vinden in hockey skates, is het nuttig in kunstschaatsen dan hockey.

De bladen van kunstschaatsen zijn ook langer C vaak verlenging van de lengte van de boot. Het is ook zwaarder, groter en breder in vergelijking met de bladen van hockeyvleten. De schaats 's bladen hebben ook meer randen en minder van een afgeronde blad. Het blad is ook vervangbaar, vastgemaakt en kunnen afzonderlijk worden gemonteerd. Een kunstschaatsster verandert vaak messen voor verschillende routines.

Anderzijds, de bladen van een hockeyvleten smal en diep. Deze worden gevormd op deze manier voor snelheid en snelle bewegingen. De skates 'bladen zijn licht gebogen aan de voorkant en de achterkant. In tegenstelling tot het kunstschaatsen, het hockey skates' do messen niet verder reiken dan de voeten of de boot en zijn lichter in gewicht. Bovendien, de bladen kleiner. Een ander kenmerk van de hockeyvleten is dat de messen vaak onvervangbaar omdat ze gesoldeerd en direct op de hockey boot 's base. De hockeyvleten vereisen ook minder randen, maar ronder messen.Als het gaat om de laarzen, zijn beide soorten schaatsen ook delen van een aantal verschillen. Kunstschaatsen 'laarzen zijn vaak gemaakt van vele lagen van leer. Dit materiaal maakt het schaatsen duurder in vergelijking met de hockey skates. De schoen heeft een houten zool binnen voor ondersteuning en een kleine hak aan de buitenzijde. Het is ook lichter, dunner en kortere wanneer geplaatst naast een paar hockey schaatsen. Dit soort schaatsen is niet ontworpen voor comfort en snelheid, maar voor precisie en beweging.

Ondertussen zijn hockey skates ontworpen voor zowel comfort en snelheid. Vaak is een paar schaatsen uit leer en lichte kunststof. Een paar hockey schaatsen is ook groter, dikker, en meestal zwaar opgevuld door schuim als een steun van de puck, hockey stokken, en andere spelers 's schaatsen. Het is ontworpen om misbruik te nemen voor een langere duur van de tijd. Een hockey skates 'laarzen bieden ook goede voetensteun en zijn gemakkelijker te staan ​​ten opzichte van figuur schaatsen.

Zowel een kunstschaatsster en een hockey-speler hebben verschillende eisen en behoeften van hun schaatsen. Het maakt niet uit welke verschillen de schaatsen, ze zijn een noodzaak bij het uitvoeren van beide atleten.

Overzicht:

1. Het belangrijkste verschil tussen kunstschaatsen en ijshockey schaatsen is hun doel en gebruik.
2. Kunstschaatsen hebben hun bladen en hun laarzen om effectief te schuiven en uit te voeren sprongen, spins en andere acrobatische vaardigheden op het ijs. Hockey spelers moeten duurzaam maar comfortabel skates om ijshockey te spelen.
3. Beide schaatsen hebben verschillen in de categorie van design en messen. Kunstschaatsen hebben een langere, rechtere en meer randen op hun bladen. De hockey skates, ondertussen, hebben bladen die korter, meer afgerond zijn, en minder randen.
4. Een paar kunstschaatsen meestal behoefte aan een teen pick, een gekarteld mes aan de teen deel. Hockey skates vaak don 't behoefte teen picks als gevolg van hun afgeronde messen.