Verschil tussen rugby en voetbalRugby vs Soccer

Voetbal is een van de meest populaire sporten ter wereld, en het is algemeen bekend als voetbal. Terwijl rugby (en American football) geëvolueerd van voet, de twee zijn verschillend. Rugby veel meer op dan voetbal American football, omdat het een continu spel.

de ballen
Rugby (competitie) maakt gebruik van een bal in de vorm van een gerekte sferoïde, opgeblazen met lucht. Is 'internationale formaat' of 'size 5' van ongeveer 27 cm met een omtrek van 60 cm, hooguit. Opgemerkt wordt aan beide uiteinden en weegt ongeveer 383-440 gram. De voetbal, aan de andere kant, is rond, en gemaakt van 32 panelen van gestikt leer of plastic, de vorming van 20 regelmatige zeshoeken en 12 regelmatige vijfhoeken.

Punt van het spel
Het punt, zowel in het voetbal en rugby, was aanvankelijk gelijk, die 's net was om punten te verdienen door toen hij de bal in de tegenstander. Maar dat veranderde met rugby, als het doel is gewijzigd zodat het nu gewoon naar de kick bal over de lat, in tegenstelling tot in een net. uiteindelijk punten werden toegevoegd voor het plaatsen van de bal in de eindzone, uiteindelijk het elimineren van de bijzondere stress van schoppen in rugby.

gameplay
De stroom van het spel, als spel strategie is zeer vergelijkbaar voor zowel voetbal en rugby. Strategie gaat over het algemeen het isoleren van de verdedigende spelers, en het kiezen van een plaats op het veld om de bal vooruit naar een doel bewegen. Echter, in tegenstelling tot voetbal, rugby, duurt het pure kracht om de bal over het veld rijden door de tegenpartij.Basisvaardigheden voor de spelers zijn ook vergelijkbaar, en er 's minder nadruk op specialty-spelers. Elke speler moet in staat zijn om te schoppen, aan te pakken, passeren en snel rennen. Er kan een klein beetje van specialisatie in het voetbal (niet zo veel als zijn in het voetbal), waar specifieke vaardigheden nodig zijn voor bepaalde situaties in het spel.

In rugby, je eigenlijk speelt de bal door picking it up en het maken van een run met hem naar de tegenstander 's kant, terwijl je teamgenoten u helpen om de bal verder te gaan, door het blokkeren van om je heen en duwen je vooruit. Dit is één van de belangrijke verschillen in het spel te spelen tussen voetbal en rugby, omdat het niet mogelijk te zijn in de voorkant van de speler met de bal in het voetbal.

Overzicht:
De rugbybal is prolate sferoïde gevormd, terwijl het voetbal bal is rond.
In rugby, wordt een doelpunt verdiend door toen hij de bal over de lat, terwijl in het voetbal is 's plaatsen van de bal in het net.
In rugby, moet pure kracht worden gebruikt om de bal rijden door een tegenstander 's kant, terwijl het in het voetbal, overmatig gebruik van macht is niet toegestaan.
In het voetbal kun je niet bewegen in de voorkant van de speler die de bal, terwijl het in rugby mogelijk is.