Verschil tussen Pokemon Black and WhitePok ?? schappelijke Black vs White

De leukste en meest populaire monsters in de Nintendo rollenspel game scene nog een andere versie van de fanatieke fans van het spel en de geanimeerde tv-serie te behandelen. De Pok ?? maandag Black and White zijn de eerste van de vijfde generatie Pok ?? schappelijke role playing games in Nintendo. Het werd uitgebracht in Japan in september 2010, gevolgd door de Verenigde Staten, Europa en Australië in maart 2011. Het werd de snelste DS meer dan 5 miljoen exemplaren in Japan te verkopen met ingang van 9 januari 2011.

Pok ?? maandag Black and White hebben dezelfde game features met de termijnen voorafgaand aan de release. Echter, deze vijfde aflevering heeft een aantal wijzigingen in de kern van het spel. Het verhaal concentreert zich op een Pok ?? maandag trainer die wil de kampioen van de regio Unova zijn. De trainer zal de kampioen zijn als hij verslaat de Elite Four, de sneakers van de regio. In deze aflevering, zal 156 nieuwe Pok ?? mons worden ingevoerd waardoor de lijst 649 Pok ?? mons in totaal. Je moet alle 649 te verkrijgen om de Pokédex, een index van Pok ?? mons in het spel te voltooien. Black and White zijn afzonderlijke games, maar je kunt Pok ?? mons handel tussen hen.

Twee van de grote verschillen tussen de Pok ?? maandag Black en Pok ?? maandag White zijn de locaties en de Pok ?? ma.

Alleen in Pok ?? schappelijke Black is de zwarte stad uitsluitend aanwezig. Ook zal de legendarische Reshiram ster in de zwarte versie van de vijfde aflevering van Pok ?? schappelijke role playing games in Nintendo. De zwarte stad in Pok ?? mon Black zullen veel taken die niet zal verschijnen in de Witte versie beschikken. U zult ook in staat zijn om nieuwe trainers tegenkomen in deze plaats waar je meer ervaring krijgen.

Ook Reshiram, een legendarische Pok ?? maandag, verschijnt alleen in de zwarte versie. Reshiram is een enorme witte Pok ?? maandag met de vaardigheid Turboblaze. Het kan ook het kruis van de vlam te doen. Reshiram is een draak-achtige Pok ?? maandag met blauwe ogen en ringen rond zijn dunne nek. Het heeft een gladde staart met bands op zijn handen, veer-achtige armen met vier klauwen, en het heeft een mooie, witte manen. Zijn fysieke verschijning heeft een gelijkenis met zijn legendarische tegenhanger Zekrom.Zekrom zullen worden vertoond alleen in Pok ?? mon White. Ook zal de witte bos uitsluitend gevestigd in Pok ?? ma White. Dit bos zal zoveel verschillende Pok ?? mons, trainers, en taken die niet kunnen worden weergegeven in de Black versie. Er zullen 32 Pok ?? mons in dit woud die niet beschikbaar zal zijn in de zwarte versie. Ook zullen er items hier uitsluitend de Witte versie.

Zekrom, de tegenhanger van Reshiram, zullen uitsluitend hier te zien zijn in de witte versie. Zijn vaardigheid is het Teravolt. Het heeft ook het kruis Thunder. Samen met Reshiram 's Cross Vlam, kunnen ze een zeer sterke aanval te creëren. Het lijkt een beetje op Reshiram, alleen Zekrom heeft rode ogen, donker grijs pantser-achtige huid, en een generator-achtige staart. Het ziet er enger vergelijking met Reshiram.

OVERZICHT:

1.? De zwarte versie heeft de Black stad, terwijl de witte versie heeft het Witte Woud.