Verschil tussen Blunt en JointBlunt vs Joint

In de eerste jaren van de eenentwintigste eeuw was het gebruikelijk om zowel mannen als vrouwen 'roken' sigaren of sigaretten te vinden. Roken was niet slechts een deel van een trend op dat moment, maar ook bevorderd door de gevoelens van euforie en opluchting dat het gaf. De sterren in films en dagelijkse soaps zou ook roken een stuk in de lucht en deze verder maakte de trend populair. De laatste jaren is het gemiddelde aantal sigaretten wereldwijd drastisch afgenomen door een toenemend bewustzijn van de schade veroorzaakt. Dit is nog steeds niet een einde aan het roken met mensen toevlucht te nemen tot nieuwe, minder schadelijke manieren van roken. Enkele veel voorkomende manieren waarop mensen roken vandaag de dag is door het gebruik van de gewrichten, Blunts enz. De twee genoemde technieken zijn heel gewoon geworden, vooral onder tieners van de midden- en hogere middenklasse van de ontwikkelingslanden. Ze zijn zeer schadelijk op verschillende manieren. In dit artikel zullen we het verschil tussen de twee stellen.

In de meest eenvoudige woorden, een joint is een marihuana sigaret die in zijn typische manier heeft uitgerold. Het medium dat wordt gebruikt om rollen gewoonlijk papier in de meeste landen. Dit is het geval in de meeste geïndustrialiseerde landen wel te verstaan ​​dat in ontwikkelingslanden, andere manieren worden gebruikt om een ​​verbinding te wikkelen. Deze omvatten bruin papier, 'beedis' waaruit de tabak is verwijderd, sigaretten waaruit de tabak is verwijderd, krant, kwitanties etc. Een joint is verkrijgbaar in verschillende maten en normaal bevat ongeveer een kwart tot een gram nettogewicht van cannabis . In sommige zeldzame gevallen, hebben de mensen ook bereid voegen met zo veel als twee pond van cannabis! Het gebruik van tabak varieert in het walsen verkregen; sommige mensen doen het vaker dan anderen.

In tegenstelling hiermee, een stompe, die ook een sigaar, breder is dan een typische cigarillo maar niet zo breed als een typische Corona. De gebruikelijke wijze van een stomp gemaakt is te verdelen in twee delen. Eén is het binnenblad die min of meer vergelijkbaar met een sigaret vloei hoewel het uit tabak. Aan de buitenkant is het buitenblad die rond de binnenste blad in een spiraal. Als we in de handel verkrijgbaar Blunts te beoordelen, dan is het gebruikelijk is om papier gemaakt van tabak pulp te gebruiken in plaats van het gebruik van tabak bladeren.Het meest opvallende verschil tussen de twee is de manier waarop ze zijn gemaakt of verpakt. De vloei gebruikt om verbindingen te maken zijn erg dun en ongeveer drie inches lang. Ze kunnen bijna net zoveel als een typische sigarettenrook houden. Anderzijds worden joints van grovere blad papier of tabak zoals hierboven vermeld. Dit vormt een sigaar en kan ongeveer drie tot vier keer zoveel gewicht te houden als gezamenlijk.

Er is ook een verschil in de smaak van een verbinding en een stompe maar dat is alleen vanwege de verpakking te bewaren. Bovendien, meestal mensen zetten meer wiet in een stomp en dat is de reden waarom we ook de twee kan onderscheiden door te zeggen dat joints hebben een grotere gevolgen dan de gewrichten in het krijgen van een hoog!

Overzicht
1. Een gewricht is een marihuana sigaret die ofwel in een papier is gerold, 'beedi' of een sigaret, waaruit de tabak is verwijderd, krant, de ontvangst etc .; een stompe ook een sigaar, is breder dan een typische cigarillo maar niet zo breed als een typische Corona, wordt verdeeld in twee delen, het binnenblad die min of meer vergelijkbaar met een sigaret vloei hoewel de eenheid bestaat tabak en buitenblad is gewikkeld rond de binnenste blad in een spiraal
2. De vloei gebruikt om verbindingen te maken zijn erg dun en ongeveer drie inches lang. Ze kunnen bijna evenveel vast te houden als een typische sigarettenrook; joints zijn gemaakt van dikker blad papier of tabak een sigaar te vormen en kan ongeveer drie tot vier keer zoveel gewicht aan een gezamenlijke
3. Verschillende smaken als gevolg van verschillende wrapping technieken
4. Blunts hebben meestal meer onkruid in hen