Verschil tussen Cricket en honkbalCricket vs. Baseball

Cricket en honkbal behoren tot dezelfde familie van de knuppel-en-balspelen. In beide games, het team scoort punten die bekend staan ​​als loopt door het raken van de bal met een knuppel. En wanneer een team vleermuizen, het andere team velden de bal door te voorkomen dat de spelers van de tegenpartij van de lijn halen runs. Hoewel zij zowel knuppel-en-balspelen, ze zijn niet hetzelfde.

Allereerst, laten we eens kijken naar de bal gebruikt in cricket en honkbal. De kogels gebruikt in zowel cricket en honkbal kunnen op elkaar lijken, maar ze verschillen in hun gewicht en andere functies. Het gewicht van een honkbal mag niet lager zijn dan vijf ounces en niet meer dan vijf en? ounces. Voorts moet een omtrek van 9-9,25 naast. Het gewicht van een cricket bal ligt meestal tussen 5. 5 en 5. 75 ounces en heeft een omtrek tussen 224 en 229 mm.
Cricket heeft twee innings, maar ten minste negen innings zijn in honkbal gespeeld.

Nu gezien de aard van de vleermuis gebruikt, honkbal heeft een ronde bat terwijl het cricket bat is vlak. Honkbalknuppels kan vaak breken, maar cricket bats niet vaak breken.

Er zijn ook veel verschillen in de positie van de spelers. In cricket, de posities zijn midden op, midden uit, diepe been, fijn been, medio wicket, lange been, dwaas mid off, gekke midden op, vierkant been, diepe mid wicket, geul, diep vierkante been, punt, been slip, lang uit, dekking, extra dekking en een lange weg. Maar met betrekking tot honkbal posities, is vanzelfsprekend.

De werper in honkbal moet niet toonhoogte of stuiteren de bal in de voorkant van het beslag. Integendeel, kan de bowler in cricketveld of stuiteren van de bal.

In slagvolgorde, wordt de bestelling vooraf in honkbal dat het flexibel in het cricket.In honkbal, vier umpires aanwezig zijn, en het kan oplopen tot zes voor belangrijke wedstrijden. In cricket, zijn er meestal twee scheidsrechters in het veld, een derde scheidsrechter uit het veld, en een wedstrijd scheidsrechter.

Overzicht:

1. Het gewicht van een honkbal mag niet lager zijn dan vijf ounces en niet meer dan vijf en? ounces. Voorts moet een omtrek van 9-9,25 naast. Het gewicht van een cricket bal ligt meestal tussen 5. 5 en 5. 75 ounces en heeft een omtrek tussen 224 en 229 mm.

2. Baseball heeft een ronde bat terwijl cricket 's bat is vlak.