Verschil tussen AHA en het Rode Kruis CPRAHA Vs Rode Kruis CPR

De AHA (American Heart Association) en het Rode Kruis (geheel bekend als het Amerikaanse Rode Kruis of ARC) zijn twee instellingen die medische opleidingen aan leken en medische professionals over bepaalde basic life support procedures zoals de CPR te bieden. Om dit opzicht, velen komen op de vraag waar te gaan en welke firma de meest aantrekkelijke certificeringen aanbiedt, het meest vooral voor wie op zoek te worden gebruikt.

Er wordt gezegd dat het Rode Kruis grijpt haar theorie voor hun medische opleidingen van AHA zelf. Zo AHA is het instituut dat echt het been werk voor alle noodzakelijke onderzoeken, terwijl het Rode Kruis gewoon de theorie van hen leent. Beide lijken te vertrouwen op de door AHA laatste 2005. In dit verband vastgestelde richtlijnen, werden AHA trainingen geacht moeilijker te zijn en geneigd zijn voor degenen die al elementaire en professionele medische achtergrond. Ze zijn meestal degenen die trainingen te voeren bij erkende ziekenhuizen toch.

Niet te vergeten de kwaliteit van de prachtige reanimatietraining aan het Rode Kruis worden afgebroken, maar ze lijken een veel eenvoudiger aanpak van de CPR training te geven. In het evaluatieproces, ze vereisen slechts in mindere passerende percentage van ongeveer 80% per examen in vergelijking met AHA 's 84-85%. Zo veel zou Rode Kruis aanraden 'reanimatietraining aan degenen die don' t nog veel medische achtergrond. er is echter opgevallen dat het Rode Kruis 'CPR trainingen zijn een beetje meer expansief dan AHA 's. Hun training tijdlijnen zijn over het algemeen langer dan de andere.

Met betrekking tot de feitelijke gang, is AHA 's reanimatietraining opgesplitst in drie sub cursussen:

1. Basic Life Support (BLS) dat bestemd is voor medische professionals

2. Heartsaver AED

3. Heartsaver CPR

Rode Kruis verdeelt ook hun opleiding in drie:1. Professional Redder 's CPR, ook bekend als reanimatie Pro

2. Scholen en de Gemeenschap 's CPR

3. Workplace CPR

Een van de directe verschillen die je 'll over tussen de twee komen is de lengte van de tijd gecertificeerd. AHA heeft een tweejarig certificeringsprogramma voor al hun trainingen EHBO, AED en alle drie gangen in CPR, terwijl het Rode Kruis biedt slechts een jaar 's ter waarde van certificering voor hun laatste twee reanimatie cursussen. Alleen de Professional Redder 's CPR waard is 2 jaar. Op de top van dat, het Rode Kruis 'CPR Pro wordt gezegd dat dat niet herkend door medische instellingen in vergelijking met AHA' s BLS training. Dit is één van de redenen waarom de meeste gezondheidszorg professionals zou op te zoeken voor een AHA CPR certificering via het Rode Kruis.

Toch zijn zowel de AHA en het Rode Kruis nationaal erkende leiden bij het verlenen van Topnotch medische basisopleiding voor lokale of nationale graden.

1. AHA is een gezegd dat het een moeilijker CPR training dan het Rode Kruis worden '