Verschil tussen Meel en Self-bakmeel Flour vs Zelf bakmeel

Er zijn vele soorten van meel op de markt beschikbaar. Elke kamer heeft een ander doel. Met behulp van een voor de ander kan resulteren in onafgewerkte, ongekookte, of echt hard, oneetbaar eindproducten. Deze kunnen onder bepaalde voorwaarden worden vervangen door gewoon het toevoegen van een beetje of het weglaten van een paar dingen. Alle meel hebben een aantal eiwitgehalte en een aantal koolhydraten. Voor knapperig en taai brood, wordt meer eiwitgehalte nodig, en voor zachtere, mals producten zoals koekjes en cakes, meer koolhydraten nodig.

Meel
Meel is van vele types:

Bloem voor alle doeleinden heeft eiwitgehalte wat gemiddeld is. Het is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor het bakken van brood en cakes. Het heet 'bloem voor alle doeleinden', omdat het wordt beschouwd als een multitasker zijn. Het is het beste geschikt is voor het bakken van pizza bases en verschillende soorten brood. Mensen die geen professionele bakkers gebruiken meel om taarten te bakken ook, dat is iets harder dan de cakes gebakken door cakemeel. Meel kan worden bewaard tot een heel jaar indien opgeslagen in container die luchtdicht.
Gebleekt meel en cake flour- Cake en gebleekt meel worden gebruikt voor het bakken van taarten, die moeten zacht en teder te zijn. Ze hebben een laag eiwitgehalte en een hoog gehalte aan koolhydraten. De gebleekte bloem is gechloreerd. De reden hierachter is om de taart set sneller te maken en om het vet gelijkmatig te verdelen. De toegevoegde chloor maakt het meel zuur. De taarten, die zijn gemaakt door deze bloem, stijgen goed ingericht en sneller. De gebleekte bloem wit uitziet vanwege het chloor toegevoegd.

Zelfrijzend bakmeel
Het zelfrijzend bakmeel heeft een rijsmiddel ook zout en bakpoeder toegevoegd. De gelijkmatige aanwezigheid van deze ingrediënten geeft het gebakken product een lift, dat is erg leuk. Zelfrijzend bakmeel kan thuis worden gemaakt door het mengen van een kopje bloem,? theelepel zout, en 1? theelepel bakpoeder. Het belangrijkste ding over het gebruik van zelfrijzend bakmeel voor een recept is dat het nauwkeurig moet worden gebruikt. Het wordt gebruikt voor het bakken scones, muffins en koekjes. Het heeft een lager eiwitgehalte dan meel.

Overzicht:1. Meel is van vele soorten, afhankelijk van het eiwitgehalte en het koolhydraatgehalte:

Bloem voor alle doeleinden
Cakemeel
gebleekt meel
Zelfrijzend bakmeel

2. Zelf bakmeel is gewoon een vorm van meel.

3. Zelf bakmeel heeft koekjes en cakes, terwijl de verpakking. Flour heeft geen rijsmiddelen. Het kan worden omgezet zelfrijzende bloem thuis door toevoegen van zout en bakpoeder.
4. Zelf bakmeel moet worden gemeten nauwkeurig tijdens het bakken. Meel moet ook worden gemeten, maar een klein verschil is niet het recept schaden.
5. Zelf bakmeel wordt gebruikt om scones, muffins, en koekjes te bakken; meel wordt gebruikt voor koekjes en taarten te bakken.