Verschil tussen Almond melk en sojamelkAmandelmelk vs Sojamelk

Amandelmelk en sojamelk worden beschouwd als goed voor de gezondheid als ze komen met een hoge voedingswaarde. Zowel de Almond melk en sojamelk zijn lactosevrij en bevat bijna dezelfde voeding. Dus is er geen verschil tussen de twee melk?
Laten we eerst kijken naar de voedingswaarde inhoud die aanwezig zijn in zowel de sojamelk en amandelmelk zijn. In vergelijking met Almond melk, soja melk wordt geleverd met meer eiwitten. Wanneer een portie van Almond Milk één gram eiwit bevat, de Sojamelk bevat tien gram.
In calorieën, de Soja Melk levert meer calorieën. Wanneer Soya Milk levert 110 calorieën per serveren, de amandel levert slechts 90 calorieën.
Een portie van Almond melk bevat drie gram vet en een gram vezels. Het is ook vrij van verzadigde vetten en cholesterol. Ook is waargenomen dat Amandelmelk een hoog gehalte aan vitamine E, selenium en mangaan. Anderzijds, dienen een sojamelk komt met vier gram vet en 14 gram koolhydraten. Wanneer amandelmelk 30 milligram calcium nodig kan maken, kan de Soya Milk 80 milligram calcium te maken.
In de beschikbaarheid, de sojamelk komt in vele variëteiten dan de amandelmelk. In zoete gerechten kan amandelmelk worden gebruikt als vervanging voor de melk. Maar Sojamelk kan niet worden vervangen voor melk in deze gerechten, omdat zij niet goed smaken. Wanneer de amandelmelk wordt geleverd met een natuurlijke smaak, de soja melk wordt geleverd met een verworven smaak.
Een persoon met een hoog cholesterol moet sojamelk dan amandelmelk nemen. Dit komt omdat Sojamelk heeft de capaciteit om cholesterol te verlagen. Een persoon die meer mineralen en vitaminen nodig heeft, moet alleen gaan voor Almond melk. De Sojamelk kan de opname van mineralen en vitaminen te beperken.Overzicht
In vergelijking met Almond melk, soja melk wordt geleverd met meer eiwitten.
Wanneer Soya Milk levert 110 calorieën per serveren, de amandel levert slechts 90 calorieën.
Wanneer amandelmelk 30 milligram calcium nodig kan maken, kan de Soya Milk 80 milligram calcium te maken.
Een persoon met een hoog cholesterol moet sojamelk dan amandelmelk nemen. Dit komt omdat Sojamelk heeft de capaciteit om cholesterol te verlagen.