Verschil tussen meel Brood en bloem voor alle doeleindenbroodmeel vs bloem voor alle doeleinden

Meel kan zien er allemaal hetzelfde, maar ze dienen verschillende doeleinden. Er zijn meer dan een paar meel en hiervan zijn bloem voor alle doeleinden en broodmeel. Hoewel beide worden gebruikt voor het bakken en andere soorten koken, meel brood en bloem voor alle doeleinden verschillen in hun samenstelling en in een aantal andere manieren.

Meelsoorten verschillen in de hoeveelheid tarwekiemen en zemelen die worden gemalen met het. Het type tarwe speelt ook een rol. Beide bloem voor alle doeleinden en broodmeel zijn sub-types van tarwemeel. Het verschil ligt in het bronmateriaal, productie en voedingswaarde. Bijgevolg is het gebruik van meel en brood tarwebloem varieert. Bloem voor alle doeleinden kan worden gemaakt van het combineren geaarde lage en hoge gluten tarwe rassen. Een type harde tarwe dat een harde veer gewas wordt naar broodmeel produceren. Rogge en gerst kunnen ook worden toegevoegd aan broodmeel produceren.

broodmeel is goed voor het maken van brood en gebak. Het heeft 12 tot 14 procent eiwitgehalte en is zeer kleverige, dat is waarom het stijgt en vormt zijn vorm. meel brood wordt gemaakt van meel van harde tarwe. Bloem voor alle doeleinden, anderzijds, 10 tot 12 procent eiwit. Het is gemaakt van een combinatie van zachte en harde tarwe meel en kunnen ook worden gebleekt. Southern merken van gebleekt meel hebben slechts 8 procent van eiwitten, omdat ze zijn gemaakt van zacht wintertarwe. Een bloem voor alle doeleinden is het beste voor het maken van koekjes, brood en gebak.Gluten is wat bindt brooddeeg samen na de toevoeging van water en na het kneden. Dit zijn strengen van aminozuren en eiwitten worden gecreëerd door mechanisch mengen. Eiwitgehalte van meel bepaalt hun gluten eigendom. Dit is de reden waarom het brood meel beter voor zacht brood en gist brood bakken. De ketens van gluten laat het deeg gassen opneemt tijdens het proces van zuren en koken, hierdoor wordt broodmeel niet aanbevolen voor koekjes, pasteikorsten en andere harde broodjes omdat ze blijken taai en hard in het einde.
Wanneer u wilt chocolate chips en andere cookies te maken, moet een bloem voor alle doeleinden worden gebruikt. Omdat het geheel of algemene doeleinden kan bloem voor alle doeleinden worden gebruikt voor pizza en deeg rollen en andere soorten knapperig brood maken. De gluten inhoud bepaalt ook de prijs van meel. Met dit laatste geval, een bloem voor alle doeleinden in het algemeen minder duur dan broodmeel die een hoger glutengehalte heeft.
Als broodmeel niet beschikbaar is, kan een bloem voor alle doeleinden worden gebruikt als vervanging. Maar, zult u niet de resultaten die u verwacht bij het gebruik van dit als een vervanging te krijgen. In de meeste gevallen, dienen deze twee niet worden verwisseld. Taarten gemaakt van meel voor alle doeleinden zou een zeer teleurstellend resultaat dan taarten gemaakt van meel brood.
U kunt altijd experimenteren in de keuken. Ongeacht het type van bloem die je in de hand, kunt u doorgaan met elkaar mengen van ingrediënten en zien hoe het eindproduct eruit komt. Maar je moet in gedachten te houden de gluten eigendom van meel, omdat dit zal u helpen de uitkomst van uw gebakken keuken goodies te bepalen.
Overzicht:

1. meel Brood en bloem voor alle doeleinden hebben verschillende toepassingen en kan al dan niet worden verwisseld of vervangen, afhankelijk van wat je wilt bakken.
2. Broodmeel heeft meer eiwitgehalte dan bloem voor alle doeleinden. Hoe hoger het eiwitgehalte van een bloem, de meer kleverig wordt.