Briefs verschil tussen laagbouw en hoogbouw Men 'sBriefs Laagbouw vs Hoogbouw Men 's

Men 's slips of ondergoed hebben een verandering ondergaan in de afgelopen jaren. Vandaag de dag zijn er vele soorten of stijlen van slips voor mannen.

Briefs zijn een soort mensen 's ondergoed en soms badkleding. Briefs ondersteuning en de mannelijke genitale gebied te beschermen in vele activiteiten. In tegenstelling tot andere alternatieve ondergoed kleding, dat is de boxer stijl, slips zijn meer fit en moet comfortabel met de man worden 's lichaam.
De meeste slips zijn gemaakt met katoen zodat het lichaamsgebied te ademen en absorberen zweet natuurlijk. Ook katoen zorgt voor een zacht kussen. De band, die zich aan de bovenkant van de korte, elastisch.

De high-rise mannen 's kort is ook bekend als de volgende:. High-cut, full-rise, full-cut, en traditionele Dit ontwerp geeft een brede dekking van een man' s lichaam omgeving, evenals volledige ondersteuning voor de billen, de rug en genitale gebied. Aangezien dit soort korte liften de billen, mannen die dit soort dragen hebben een slanker en dunner look. De tailleband van traditionele slips zit op de taille van de drager.

De traditionele cut is ook de gebruikelijke soort ondergoed voor de gebruikelijke beenmode of kleding zoals jeans, broeken en andere kleding. De band zit op de taille van de drager en het kledingstuk eindigt bij de gebruiker 's dijbeen. Het is ontworpen voor gebruik voor praktische doeleinden en ontspannen comfort.

Intussen is de laagbouw slips zijn een andere soorten slips die populair zijn vandaag de dag. De laagbouw slips zijn het gevolg van de populariteit van de low-rise jeans. Omdat de traditionele korte zal worden gezien en zag terwijl het dragen van een paar low-rise jeans, werden de laagbouw slips ontworpen en gemaakt om het kledingstuk uit het zicht te verbergen en om het uiterlijk van de jeans en de buik van de man te maximaliseren.Laagbouw slips zitten net boven het heupbeen. De lap stof is aanzienlijk korter dan de lengte die in ongebruikelijke opdrachten. De kosten van het doek is verwijderd om de laagbouw look en doel te bereiken.

Zowel laagbouw slips en traditionele slips kunnen worden gekocht bij kleding retailers in vele materialen en kleuren. Echter, traditioneel ontworpen slips worden omgezet in laagbouw slips met de hulp van een naaimachine en een beetje naaien vaardigheid.

Overzicht:

1. Low-rise slips en high-rise slips zijn twee soorten slips die worden gedragen door mannen. Ze worden ook beschouwd als onderkleding die worden gedragen onder kleding het onderste deel van het lichaam.
2. High-rise slips zijn ook bekend als de traditionele snee of stijgen, of full-rise slips Aan de andere kant, zijn low-rise briefs ook wel laaghangende of hipster stijl.
3. Het belangrijkste verschil tussen laagbouw slips en high-rise briefs is de stijl of gesneden, dekking, en het doel van het ondergoed. Traditionele slips bieden volledige ondersteuning voor het genitale gebied, de rug en de billen tot aan de taille. 4. De laagbouw slips bieden dezelfde ondersteuning, behalve voor de baklijn.
5. High-rise slips worden gedragen voor praktische doeleinden en onder traditionele-rise kleding. Aan de andere kant, zijn low-rise slips ontworpen voor het onderlichaam kleding.
6. De band van de high-rise slips rust op de taille of boven het heupbeen, terwijl de laagbouw slips rusten onder het heupbeen.
7. High-rise slips worden gedragen voor praktische doeleinden, terwijl laagbouw slips worden gedragen voor esthetische doeleinden, meestal om te pronken met de laagbouw broek of jeans in aanvulling op een man 's buikstreek te illustreren.