Verschil tussen verlovingsring en trouwringEngagement Ring vs trouwring

Verlovingsringen en trouwringen zijn twee zeer belangrijke stukken van sieraden die liefhebbers vaak bezitten. Beide zijn symbolen van liefde maar verschillen vanwege verschillende redenen.

Een verlovingsring is praktisch de ring die de vrouw accepteert van haar man. Dit wordt meestal gegeven door deze laatste op het moment dat hij voorstelt voor het huwelijk. Als zodanig is het een ring die symboliseert dat de vrouw al een akkoord dat ze wil trouwen is getreden. Een trouwring is anders, omdat het al het convenant of pact dat de vrouw en de man in hun huwelijk hebben gemaakt symboliseert.

Verlovingsringen werden verondersteld al in het begin van de mensheid te zijn ontstaan. Er wordt gezegd dat de eerste aangrijpmiddelen ringen ter letterlijk binden van een vrouw. Dit betekent dat ze niet langer in staat zal zijn om weg te komen van een man, want ze is al symbolisch verbonden met hem. Later op de betekenis van verlovingsringen nam een ​​minder restrictieve een als het werd gegeven aan een vrouw, zelfs als het niet zal eindigen in het huwelijk, maar alleen voor het geloof van de ware liefde.

De trouwring is al sinds Egyptische tijden geweest. Oorspronkelijk gemaakt van riet kiemen aan de oevers van de rivier de Nijl, trouwringen symboliseren het leven en de eeuwigheid. Door een dergelijke interpretatie, blijkt deze ring al geruime tijd gebruikt te worden gedragen op de middelvinger van de linkerhand. Deze bijzondere vingers werd gezien als een ader rechtstreeks aangesloten op een 's hart bezitten.

Zoals gedicteerd door de gangbare praktijk, wordt de standaard verlovingsring verondersteld om twee keer de man 's maandsalaris en wordt meestal gemaakt van ofwel platina of goud. Meer recent in de 20e eeuw, diamanten zijn uitgegroeid tot een gemeenschappelijke add-on, op zijn minst een stuk aanwezig, op de verlovingsringen.Hoewel de bruiloft ring wordt gedragen op dezelfde middelvinger als de verlovingsring, het heeft meestal een ring partner voor de man. Op basis van gemeenschappelijke traditie, trouwringen zijn eenvoudiger en zonder enige vorm van add-ons of versieringen voor deze ringen zijn symbolen van de eindeloze soepele relatie tussen de man en de vrouw.

mannen 's beeld De ring diamant door jimcox40 van Fotolia.com

1. verlovingsringen zijn meestal gegeven aan de vrouw van de man vóór het huwelijk als een verbintenis van de voormalige 's aanvaarding te trouwen. Het wordt gegeven tijdens een voorstel terwijl trouwringen praktisch tijdens de huwelijksceremonie worden gegeven.

2. Engagement ringen zijn meestal duurder dan trouwringen omdat ze de neiging om meer extravagante in de natuur dan de eenvoudigere trouwringen te zijn.