Verschil tussen angst en bipolaireAngst Vs Bipolar

Mensen vragen wel eens de vraag: 'hoe vind je de angst aanwezig is in een bipolaire stoornis te beschrijven? ' Klinkt logisch? Zo niet, dan is dat zowel angst als symptoom of ziekte op zichzelf kan worden beschouwd.

De vraag hierboven beschreven angst als symptoom van bipolaire stoornis. Als een symptoom, kan dit de vorm aannemen van agitatie. Het is duidelijk te manifesteren via andere fysieke vormen, zoals de manier waarop bipolaire patiënten soms te pikken op hun eigen nagels of het gebruikelijke karakter van het niet kunnen om stil te zitten. Maar soms kan de angst bij bipolaire stoornis zuiver interne aard zijn. Dit is waarschijnlijk de meer gevaarlijke uiting van angst bij de aandoening, omdat er geen andere manieren van kanalisering van de emotie of gevoel uit. Het is alsof de patiënt gaat ontploffen vanwege het gewicht van de angst gevoeld.

Bipolaire stoornis, zijn twee uiteinden aan de paal. Het is ofwel de patiënt wordt manische of depressieve patiënt wordt. Maar wat maakt een bipolaire stoornis gecompliceerd is het tijdsbestek dat u kunt bepalen wanneer de persoon wordt gezegd manisch of depressief te zijn. In een aantal gevallen kan de patiënt zowel zijn en dus wel manisch-depressief.

Wanneer angst trapt de manische fase van bipolaire stoornis, kan de patiënt meer prikkelbaar die gebruikelijk voelen. Het nadeel hier is dat hij heeft veel energie te sparen voor de prikkelbaarheid tegen te gaan en dus mag hij deelnemen aan activiteiten hij denkt dat zal de prikkelbaarheid stoppen als het drinken van alcohol. De alcohol kan tijdelijk de symptomen wel onderdrukken. Dat 's waarom manische patiënten lijkt te vertrouwen op hen zo veel. Maar als de alcohol is uitgewerkt, het symptoom weer begint te laten zien, zo niet veel slechter. Op het einde, zal het allemaal te brengen tot een cyclus van intoxicatie.Wanneer angst kicks in de depressieve fase, de patiënt moet worden bewaakt 24/7. Dit is de tijd waarin zelfmoordpogingen zijn meestal succesvol. Toen hij voelt nu al dat er geen hoop is en dat hij nog steeds angstig voelt, ongeacht wat interventie wordt genomen, dan mag hij denken dat hij heeft geen andere optie om uit dan om zijn eigen leven te nemen gewoon.

Angst kan ook een ziekte per se te zijn. Als symptomen van angst abnormaal invloed op de persoon al en als het blijft voor ten minste een half jaar dan mag hij last heeft van de specifieke angststoornissen zoals sociale fobie, specifieke fobie en post-traumatische stress-stoornis (PTSS) onder anderen.

1. Angst kan zowel een symptoom en een ziekte op zich.