Verschil tussen Advisory en WarningAdvisory vs Waarschuwing

Veel mensen horen vaak de termen advies-, horloge en waarschuwingen, tijdens het kijken naar hun favoriete nieuwsprogramma's op tv. Deze voorwaarden zijn de meest gebruikte woorden in het weer rapportage en prognoses. Het enige probleem is dat de meeste kijkers don 't weet dat de echte verschillen tussen deze voorwaarden. Anderen gewoon accepteren de terminologieën blindelings, zelfs niet het meten van de ernst van het probleem bij de hand. Hoewel het gemakkelijker is om te onderscheiden wat de term horloge betekent, is het veel moeilijker om een ​​waarschuwing van een adviserend onderscheiden.

Om duidelijk te beschrijven het verschil tussen een waarschuwing en een adviesorgaan, het is even belangrijk om te beschrijven wat een 'watch' is voordat er iets anders. Kortom, als je horloge (noodweer) zeggen dat het betekent dat er iets kan of heeft een kans van optreden. Vanwege de onzekerheid over waar en wanneer een bepaalde storm zal raken, wordt het weer horloge meestal gericht tot een groter geografisch gebied en wordt gegeven voor langere tijd.

Anderzijds, worden waarschuwingen voor een veel kleinere geografische locatie. De waarschuwing wordt gegeven in een veel kortere tijd goed ook, want de tijd van storm contact is definitief en zeker. Zo worden advisories geplaatst tussen een horloge en een waarschuwing. Ze vertellen het publiek dat een storm heeft een vrij goede kans dat gebeurt, hoewel ze worden gegeven voor minder ernstige weeralarm. Ze worden gegeven als de weersomstandigheden een milde impact op de massa's kan hebben. Er is minder bedreiging voor zowel de eigenschappen en het leven.

Waarschuwingen worden gestraald uit het publiek omdat gebeurtenissen die werkelijk schade aan eigendommen kan veroorzaken, en de dood van enkele of een groot aantal mensen kan zijn. Ook in een storm waarschuwing Het wordt vaak gezien dat de storm is echt aan de gang of zullen binnenkort toeslaan. Deze aankondigingen worden uitgegeven omdat onderbrekingen zijn zeer vaak voor en reizen wordt beschouwd als riskant. Daarnaast worden de waarschuwingen uitgegeven door weersvoorspellers en meteorologen als ze bijna zeker dat er iets gaat gebeuren. Zoals de term al aangeeft, zijn waarschuwingen gericht aan het publiek om hen de nodige voorzichtigheid te geven.Niemand is de schuld, maar dit is echt een verwarrend onderwerp, veel meer als men weet dat de verschillende soorten specifieke weersomstandigheden waarschuwingen en adviezen uitgegeven door de National Weather Services omdat hun beschrijvingen verschillen slechts een beetje.

Overzicht

1. Adviezen worden aangekondigd in gevallen waarin het weer fenomeen doesn 't noodzakelijkerwijs te plaatsen eigenschappen en woont in gevaar als de juiste voorzorgsmaatregelen werden gevolgd en gedaan. Deze zijn voor minder ernstige weeralarm.