Verschil tussen Otter en SealOtter vs Seal

Otters en zeehonden behoren tot twee verschillende families. Als zodanig hebben ze veel verschillen. Otters behoren tot de familie marterachtigen, en zeehonden behoren tot de familie Phocidae. Hoewel zij vele verschillen tussen hen, de belangrijkste houdt verband met hun manier van houden zichzelf warm. Otters hebben dichte vacht voor zichzelf warm te houden, terwijl de zeehonden hebben een borg van blubber onder hun huid.

Zowel otters en zeehonden ook in tal van fysieke kenmerken. In tegenstelling tot de otters, zeehonden hebben de neiging om een ​​beetje meer tijd te besteden aan het land. Ze broeden en ook bevallen op het land. Otters zijn gekend om te paren in de zee en bevallen in de zee.

Ook kan worden gezien dat verbindingen van vis die een van hun favoriete voedsel. Aan de andere kant, otters alleen vis te eten zelden, en ze vooral gedijen bij ongewervelde dieren.

Wanneer otters hebben poten, zeehonden flippers. Otters hebben externe oren, maar zeehonden niet zo'n zichtbare, externe oren hebben. Bij het vergelijken van het zwembad vermogen van zowel de otters en zeehonden, zijn de laatste die als goede zwemmers zijn. Dit komt omdat ze vinnen en een gestroomlijnd lichaam. In tegenstelling tot de otters, worden zeehonden bekend over stranden en rotsachtige eilandjes te liggen.Zeehonden hebben een draagtijd van 12 maanden, en otters hebben een draagtijd van ongeveer 60-86 dagen.

Overzicht:

1. Otters behoren tot de familie marterachtigen, en zeehonden behoren tot de familie Phocidae.
2. Otters hebben dichte vacht voor zichzelf warm te houden, terwijl de zeehonden hebben een borg van blubber onder hun huid.
3. Zeehonden liefde vis die één van hun favoriete voedsel. Aan de andere kant, otters alleen vis te eten zelden, en ze vooral gedijen bij ongewervelde dieren.
4. Wanneer otters hebben poten, zeehonden flippers. Otters hebben externe oren, maar zeehonden niet zo'n zichtbare, externe oren hebben.
5. In tegenstelling tot otters, zeehonden hebben de neiging om meer tijd door te brengen op het land. Ze broeden en ook bevallen op het land. Otters zijn gekend om te paren in de zee en bevallen in de zee.
6. Bij het vergelijken van het zwembad vermogen van zowel de otters en zeehonden, zijn de laatste die als goede zwemmers zijn. 7. Dit is omdat zij vinnen en een gestroomlijnd lichaam.