Verschil tussen Dodge Challenger SRT8 en RT Dodge Challenger SRT8 vs RT

De Dodge Challenger is een van de sportieve auto's genoemd als een pony auto. De 2012-model van de Challenger komt in een verscheidenheid van trim pakketten die de RT en SRT8 pakketten bevatten. De SRT8 stuwing kost aanzienlijk meer dan de RT trim en dus een aantal verbeteringen over. Het belangrijkste verschil tussen de SRT8 en de RT is de grotere motor van de eerstgenoemde. Met een 6. 4L-motor, de SRT8 is in staat om de productie van bijna 100 pk dan de 5. 7L motor van de RT. Meer vermogen betekent meer acceleratie en hogere snelheid.

Als het gaat om de buitenkant, zijn er een paar belangrijke verschillen tussen de SRT8 en de RT. De eerste is het aanzienlijk groter zijn randen in de SRT8 geïnstalleerd. Terwijl de RT droeg 18-inch velgen, de SRT8 heeft 20-inch velgen. De randen van de SRT8 zijn ook breder, waardoor het aanzienlijk meer grip dan de RT dat is heel gunstig, gezien de aanzienlijke toename van de macht. De tweede is het gebruik van high-Intensity Discharge of HID-lampen voor de koplampen. Deze lampen zijn aanzienlijk helderder dan de halogeen lampen die u zou vinden op de RT.

De verschillen tussen de SRT8 en de RT niet eindigen buiten het voertuig zijn er ook een aantal verschillen in de voertuigen. Je zou al snel merken dat de zetels van de SRT8 zijn bekleed met leder, in tegenstelling tot die van de RT, die zijn bedekt met een doek. De zetels van de SRT8 zijn ook verwarmd waardoor het veel meer comfortabel op die koude winternachten.De SRT8 heeft ook een paar leuke toevoegingen aan de elektronica. De eerste is een systeem van parkeersensoren dat het grootste deel van het giswerk uit van het parkeren verwijdert. Waarschuwt de bestuurder de nabijheid van objecten die niet toegankelijk hem te nemen. Een andere toevoeging is een Homelink garagedeur zender. Als u een compatibele controller aangesloten op uw garagedeur, dan kunt u de garagedeur te openen zonder dat daarbij uw SRT8.

Overzicht:

1. De SRT8 heeft een 6. 4L-motor, terwijl de RT heeft een 5. 7L motor.
2. De SRT8 heeft aanzienlijk meer pk's dan de RT.
3. De SRT8 heeft grotere velgen dan RT.
4. De SRT8 heeft HID-koplampen, terwijl de RT heeft halogeen koplampen.
5. De SRT8 heeft lederen zetels, terwijl de RT heeft doek zitplaatsen.
6. De SRT8 heeft verwarmde zetels, terwijl de RT doesn 't.