Verschil tussen OER en SEEREER vs SEER

Bij het overwegen van de efficiëntie van airconditioners en warmtepompen, moet men overwegen EER, de Energy Efficiency Ratio, en ziener, de Seasonal Energy Efficient Rating.

Laten we eens kijken naar het verschil tussen SEER en de EER. Energy Efficiency verhouding is een maat voor de efficiëntie van een koelsysteem wanneer de buitentemperatuur op specifieke niveaus. Seizoensgebonden Energy Efficiency Ratio wordt gebruikt om het rendement van een koelsysteem te meten over een geheel seizoen. Het verschil is, wanneer EER is gerelateerd aan de specifieke buitentemperatuur wordt SEER gerelateerd aan de gehele seizoenstemperaturen.

Een ander verschil is dat bijna alle woningen koelaggregaten worden gemeten SEER.

Bij het overwegen van hun berekeningen, worden de EER en ziener anders berekend. SEER wordt berekend door de jaarlijkse BTU koeling door de Total Watt Hrs. Anderzijds, wordt OER berekend door de BTU capaciteit door de werking wattage.

Een ander verschil dat gezien kan worden, is dat Energy Efficiency Ratio direct kan worden gemeten, terwijl wordt Seasonal Energy Efficient Rating alleen bepaald door voorspellingen, vanwege de onvoorspelbare weersomstandigheden.

Wanneer de waarde van de EER gewoonlijk wordt berekend op 35 graden Celsius en 27 graden Celsius, wordt de waarde voor SEER berekend op basis van de gemiddelde lucht omstandigheden. SEER wordt altijd getest bij de fabrikant 's opzetten, en daarom is het altijd beter om airconditioners gebaseerd op SEER kopen.

OER was het enige systeem in het verleden om de efficiëntie van koelsystemen bepalen. SEER werd later geïntroduceerd als alternatief voor EER. Tegenwoordig zijn volk te richten koelsystemen door te kijken naar de Seasonal Energy Efficient Rating.Overzicht:

1. Energy Efficiency Ratio is een meting van de efficiëntie van een koelsysteem wanneer de buitentemperatuur op specifieke niveaus. Seizoensgebonden Energy Efficiency Ratio wordt gebruikt om het rendement van een koelsysteem te meten over een geheel seizoen.

2. Bijna alle woningen koelunits worden gemeten in SEER.

3. Energy Efficiency Ratio kan direct worden gemeten, dat is Seasonal Energy Efficient Rating alleen bepaald door voorspellingen, vanwege de onvoorspelbare weersomstandigheden.

4. SEER werd later geïntroduceerd als alternatief voor EER.

5. Wanneer de waarde van OER normaliter wordt berekend op 35 graden Celsius en 27 graden Celsius, de waarde voor SEER wordt berekend op basis van de gemiddelde lucht omstandigheden.