Verschil tussen films en boekenFilms vs books

Om nog het verschil tussen een film en een boek aan te pakken is een doodzonde. Je kunt gewoon niet te vergelijken en contrast films uit boeken, omdat het zou kunnen zeggen of het identificeren van de beste bos van de twee. En je kunt echt 't vertellen het beste bos van de twee niet uit hoe overtuigend je verdediging zou kunnen zijn. Als je dat doet het zou zijn als het ontheiligen van Leonardo da Vinci' s Mona Lisa schilderij of castreren van Michelangelo 's David. Beide zijn eeuwige werken van art ongeacht wie de kunstenaar achter het was.

Boeken en films zijn kunstwerken gedeeld met mensen die willen hun realiteit te ontsnappen. Het biedt een geheel nieuw ander soort voyeurisme waarbij alleen de ogen en de geest kan reizen en ontrafelen. Elke pagina van het boek of elke scène uit de film biedt een hele nieuwe wereld die een beroep op een persoon 's meest innerlijke verlangens. Maar reizen haar rollen diep dan dat. Beide films en boeken hebben overheden veranderd, omvergeworpen corrupte ambtenaren, geholpen break CIA 's diepste donkerste geheimen, bevrijd van een land lange tijd tirannie, opgeleid zelfs de meest saaiste van geesten, gemaakt van geavanceerde wapens voor oorlogen, en zal bijdragen tot de ontsluiting van een nieuwe wereld voor de toekomst. Boeken en films zijn zowel open ended tunnels die niet alleen laat het publiek in en uit, maar ook de makers. It 'is een kanaal voor iedereen 's creativiteit. It 'sa zondebok, dat wordt gewaardeerd en betaald door het publiek. Beide soms worden gebaseerd op echte gebeurtenissen in het leven, maar de meeste van de tijd, de echte wereld houdt zich aan de film het gewoon gezien of het boek het gewoon te lezen. Of zo u kunt hebben betrekking op wat 's gebeurt de straat op dit moment.

Nogmaals, het is zinloos om te vergelijken en het contrast waar de kunst is beter, dus het zou geweldig zijn om je hoofd te vernieuwen en geven u een overzicht van de uitstaande films en boeken die echt de hele wereld wiegde. Dit zijn de lijst van films en romans die de wereld lachen gemaakt, huilen, en verliefd worden.

Voor de films, deze films zijn van verschillende genres en zwaar uitgereikt of erkend door diverse film instellingen, filmcritici, het publiek zelf, en diverse andere film organisaties als gevolg van de zware kunstwerk betrokken. Om te beginnen is de meest veelgeprezen film aller tijden en vermeld als de nummer 1 grootste film aller tijden door de filmcritici. Het is de film geregisseerd door Orson Welles, Citizen Kane. It 'sa drama / mystery film die zogenaamd is gebaseerd op het leven van een echte mediamagnaat en zijn opkomst en ondergang van de macht. Een andere grote film die gerangschikt # 2 voor de Top 100 films door AFI is de actie / drama en nieuwe-gebaseerde film over de maffia die door Mario Puzo en geregisseerd door Francis Ford Copolla, The Godfather. Als u ook wilt een klassieke film over de liefde te zien, dan halen Casablanca. Deze film gerangschikt # 1 door Los Angeles Daily News op de poll voor de Grootste Amerikaanse films. Gone with the Wind, The Shawshank Redemption, Ben-Hur, Titanic en zijn slechts een van de must-see films in een mensenleven.

Voor de boeken, die volgende romans niet alleen diverse literaire prijzen gewonnen, maar ook veroorzaakt ravage op boekwinkels over de hele wereld vanwege zijn fenomenale effect zoon elke reader 's geest. Deze boeken (fictie of non-fictie) werden geschreven door de best verkopende auteurs aller tijden. Als u haven 't las een van de volgende boeken, dan is dit misschien net de helft van je leven. Het eerste boek behoort tot Time Magazines Top 10 boeken aller tijden en werd geschreven door de Russische schrijver Leo Tolstoj. De boeken heeft het recht Anna Karenina. Een ander boek is de populairste jongen 's fantasy termijnen die J.K. Rowling maakte op de Top 2 lijst Forbe' s Rijkste Vrouwen. Deze aflevering is niets anders dan de meest populaire en magische reeks van Harry Potter. Een andere bestseller is geschreven door J.D. Salinger. Dit boek was zeer omstreden omdat het de boek geloofd te hebben gevraagd Mark David Chapman om te doden John Lennon. De titel van het boek was The Catcher in the Rye, die ook meer dan 100 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Andere grote leest zijn De Kleine Prins, De Leeuw, de Heks en de Kleerkast, The Alchemist en Madame Bovary.OVERZICHT:

Beide films en boeken zijn kunstwerken die niet kunnen worden botsten met elkaar.

Beide films en boeken zijn kanalen voor een persoon om de werkelijkheid te ontsnappen, ongeacht of hij de maker of een toeschouwer.

Beide films en boeken zijn rol niet spelen alleen op de maatschappij, maar ook de natie en de wereld.