Verschil tussen iPhone 5S en iPhone 5CIPhone 5S vs. iPhone 5C

iPhone 5S werd uitgebracht in 2013, samen met iPhone5C, dat is een revolutionaire verandering in het Apple-merk van smart phones Wij zullen een korte discussie over de verschillen en overeenkomsten tussen deze modellen hebben. Met de overeenkomsten tussen deze beide telefoons te komen met een iOS7 besturingssysteem en wordt geleverd met de 1 GB RAM-geheugen en het hebben van vergelijkbare afmetingen. Het gewicht van 5C is 132 gram, die meer dan de 5S die 112 gram weegt.

De chipset verschilt ook in deze slimme telefoons met de 5S komen met de A7 chip set met een quad-core processor, terwijl de 5C komt met de A6 chip set met een triple core processor en beide hebben 1GB RAM.

De weergave van deze beide apparaten 4-inch Retina Display 5S maar het komt met een vingerafdruk slot faciliteit die een belangrijk kenmerk van 5S maar niet in de 5C. Beide hebben een achterste camera van 8 megapixels en een camera aan de voorkant van 1. 2 megapixels, maar de flitser verschilt. Terwijl de 5C komt met de LED-flitser om de werkelijkheid om foto's toe te voegen, de flitser gebruikt in de 5S is met de ware toon flitser en de 5S komt met een slow motion video-opname, die niet in de 5C is.Beide apparaten hebben Bluetooth 4. 0, maar de capaciteit van de batterij van de 5S is 1570mh terwijl de 5C is met een kleinere batterij van 1507mh, waarvan 5S een lange stand maakt in vergelijking met 5C.

De 5S komt met drie varianten van 16GB, 32GB, 64GB aan opslagruimte, terwijl de 5C komt met twee varianten 16GB, 32GB. De kleuren die een revolutie in de 5C werden gebracht spatten de kleuren van het merk Apple van mobiele telefoons die eerder gestaan ​​voor de two-tone uitvoering en de kosten van 5C laag was voor een Apple-versie waarin de nieuwe strategie van Apple markeert.

De rest zijn vrij veel vergelijkbaar met deze beide telefoons met alle functies die het merk Apple op hen. Om de discussie samen te vatten:

I Phone 5C komt met de A6 chip instellen terwijl 5S is met de A7 chipset

iPhone 5C komt met de triple core processor, terwijl de 5S is gebouwd met de krachtige quad core processor

iPhone 5C is weegt meer dan 5S

iPhone 5S is gebouwd met een meer krachtige batterij dan 5C

iPhone 5S komt met echte-tone flash om het echte beeld vast te leggen te verbeteren