Verschil tussen iPad en PSP GoiPad vs PSP Go

Als u beslist over de vraag of een iPad of een PSP Go te krijgen, moet je je afvragen over wat wil je echt uit het apparaat. De iPad wordt bestempeld als een multimedia-apparaat want het is een manusje van alles van soorten. Het kan zo ongeveer alles wat je wilt redelijk goed te doen. Aan de andere kant, de PSP GO is een gaming-apparaat, de belangrijkste focus is gamen, maar het heeft ook andere functies, zoals de mogelijkheid om video en muziek af te spelen. De iPad heeft een veel games ook, maar het 's niet zo goed als de PSP Go games.

Een van de belangrijkste tekenen van de iPad is zijn capacitive touch screen interface dat de noodzaak voor een toetsenbord en de meeste andere knoppen elimineert. De iPad heeft slechts een enkele home-knop, net als de iPhone. Dit is niet echt aanvaardbaar als het gaat om gaming apparaten zoals het is heel goed mogelijk om te hard op in de hitte van het moment en schade aan het scherm. Het VAPZ Go, net als de meeste gaming apparaten, heeft speciale knoppen die zijn robuust om duizenden uren van gaming weerstaan. Het biedt ook tactiele feedback, zodat gamers gemakkelijk kunt zien of de knop daadwerkelijk wordt ingedrukt of niet.

Een ander belangrijk verschil tussen beide is hun grootte. De iPad is veel groter dan de PSP Go, omdat het moeilijk is om het internet op zo'n klein scherm als die op de PSP Go te bladeren. Hoewel het de nadelen, die klein heeft ook zijn voordelen. Het is draagbaar en ook al is het meer volumineuze dan de meeste telefoons, kan het nog steeds past in de zak. Hierdoor kan de PSP Go om te functioneren als een muziekspeler, zelfs wanneer u onderweg bent.Ten slotte zijn beide apparaten met WiFi voor onlineverbindingen maar alleen de iPad een versie die is uitgerust met een GSM modem. Door het gebruik van het mobiele netwerk, kan de iPad nog steeds toegang tot het internet, zelfs zonder een WiFi-hotspot in bereik.

Overzicht:
1. De iPad is een multimedia-apparaat, terwijl de PSP Go is een gaming-apparaat
2. De iPad heeft een touch screen display, terwijl de PSP Go niet doet
3. De iPad beschikt niet over een veel knoppen, terwijl de PSP Go doet
4. De iPad is vrij groot, terwijl de PSP is zeer klein
5. De iPad heeft een 3G-versie, terwijl de PSP niet doet