Verschil tussen Maestro en RoadMateMaestro vs RoadMate

Wanneer we spreken over de auto GPS-toestellen, een van de meest populaire vertrouwde namen is Magellan Navigation, Inc. Twee van de bekende global positioning system apparaten zijn de Magellan Maestro en de Magellan RoadMate. Echter veel vragen over welke product beter. Toch zal de keuze waarschijnlijk alleen worden gedaan na bestudering van een aantal kenmerken van elke.

Hoewel vele functies van het ene naar het andere model, de twee hebben nog steeds een deel van de primaire functionaliteiten. In de meest elementaire zin is Maestro gezegd te worden geschikt voor off-road-instellingen terwijl RoadMate is voor het navigeren wegen.

Magellan Maestro is als de multifunctionele GPS-apparaat gebouwd voor bijna alle soorten terrein navigatie. RoadMate is anders omdat het in de eerste plaats is gebouwd voor de wegen, misschien wel de reden waarom het is genoemd als zodanig. In dit verband kan Maestro 3D kaarten en bieden voetgangers modi in tegenstelling tot de andere genereren. In het voetgangersgebied modus kan Maestro helpen bij het navigeren door de meeste wandel-type routes (heuvels, bergen, en andere routes). Dit apparaat biedt ook meer details graphics-wise. Toch kunnen we niet weglaten van de turn-by-turn-systeem geïntegreerd met de RoadMate GPS. Met slechts één oogopslag kunnen bestuurders profiteren van de RoadMate zonder een volledige kennis van de drijvende routes.

In termen van het scherm weer te geven, worden de twee GPS-units uitgerust met een lcd-schermen die scherpe en heldere beelden te bieden. Vaak, de RoadMate GPS heeft de neiging om de winnaar in de wedstrijd van de grootte van het scherm zijn. RoadMate 5045, bijvoorbeeld, heeft een 5-inch diagonaal scherm maatregel, terwijl een Maestro 4350 heeft slechts 4. 3. Dit is waarschijnlijk omdat het navigeren over off-road terreinen meestal niet een overdreven groot scherm dat zwaar zal zijn vereist wanneer meegebracht walking wandelpaden. De grotere schermen op de RoadMate maakt het meer toegankelijk voor bestuurders om de routes te zien, zelfs met slechts een glimp. De meeste RoadMates niettemin gemonteerd op de voertuigen.Ontworpen voor gebruik off-road, is de Maestro GPS-eenheid zal naar verwachting beter dan de andere uit te voeren op het gebied van levensduur van de batterij. Daarentegen, de batterijen van RoadMate GPS vorig kortere tijd omdat het apparaat zelf normaal is verbonden aan de auto 's stroomvoorziening toch. In het bovenstaande voorbeeld, de RoadMate 5045 wordt alleen met behulp van stroom voor een schamele 2 uur per opladen terwijl de Maestro 4350 kan oplopen tot 3 uur of zelfs een beetje meer.

Interessant genoeg, de Maestro beschikt ook over meer functies, zoals FM-radio en MP3-speler integratie terwijl ze afwezig zijn in de meeste RoadMate eenheden.

Overzicht:

1. Maestro is bedoeld voor op de weg, terwijl RoadMate is voor road navigatie.
2. RoadMate is uitgerust met een turn-by-turn navigatie-systeem.
3. Maestro heeft een kleinere beelddiagonaal dan RoadMate.
4. Maestro heeft meer levensduur van de batterij dan RoadMate.