Verschil tussen Canon EOS T2i en EOS T3iCanon EOS T2i vs EOS T3i

De EOS T3i van Canon is de camera model dat de T2i direct gevolgd. Hoewel de meeste mensen verwachten een toename van de resolutie of een betere processor met een nieuw model, Canon besloten om een ​​andere route te gaan en de specs van de oude behouden, maar doorspekt met nieuwe features. Het meest opvallende verschil tussen de T2i en T3i is de gelede scherm op de T3i. In tegenstelling tot het vaste scherm op de T2i, het scherm T3i zwenkt naar links roteert. Dit geeft u de vrijheid om te schieten op elke hoek en nog steeds in staat zijn om uw onderwerp duidelijk te zien met het gebruik van live view. Je hoeft niet te bukken als je camera op een laag statief staat.

De T3i bevat ook een draadloze flitser controller, waardoor de noodzaak van een aankoop. Het werkt met twee van de goedkopere flash modellen Canon voorziet of de bovenkant die. Met de T2i, is een draadloze adapter nodig als je wilt op afstand te activeren je knippert.

De T3i is rijk als het gaat om nieuwe functies die afwezig zijn in de T2i zijn. De eerste is multi-aspect ratio. De meeste Canon DSLR's, met inbegrip van de T2i, schieten op een vaste aspect ratio van 4: 3. De toevoeging van multi-aspect ratio betekent dat T3i gebruikers kunnen kiezen tussen 4: 3, 16: 9 of 1: 1 bij het fotograferen van het onderwerp. Een andere toevoeging is de Basic + en creatieve filters. De Basic + functies maken het gemakkelijker om bepaalde shots zonder echt te weten van de concepten achter; beginners kunnen de foto's die ze willen nemen zonder al te veel moeite. Creatieve filters worden toegepast nadat de foto is genomen, geven u een aantal opties voor het bewerken, zonder te hoeven gaan naar een computer.

Full Auto is een functie die beschikbaar is in de T2i en andere Canon camera's, dat alle controle om de camera af te staan. In de T3i, is dit veranderd in Scene Intelligent Auto. Canon beweert dat dit een meer verfijnde analyse van het onderwerp en de achtergrond. De analyse laat vervolgens de camera kiest de beste instellingen te schieten met.Duidelijk, het doel van de T3i is een camera die beduidend beter is dan de T2i verschaffen; maar een camera die veel eenvoudiger gebruiker en leren. Hoe gemakkelijker leercurve is een grote hulp voor nieuwelingen die mat gefrustreerd met andere camera's.

Overzicht:

1. De T3i heeft een gelede scherm terwijl de T2i doesn 't
2. De T3i heeft een geïntegreerde draadloze flitser controller terwijl de T2i doesn 't
3. De T3i ondersteunt multi-aspect ratio, terwijl de T2i doesn 't
4. De T3i voorzien van Basic + en creatieve filters, terwijl de T2i doesn 't