Verschil tussen Chrome en nikkelChrome vs Nickel

Om te bepalen welke klaar bent u kiest voor uw huis en bedrijf, het is altijd van essentieel belang om zeker te zijn over welk resultaat u wilt bereiken. Het is omdat, zoals kleding en schoenen, afwerkingen te krijgen uit de mode ook. De laatste tijd, afwerkingen zoals chroom en nikkel zijn zeer populair bij huishoudens en zelfs tussen bedrijven geweest. Ze zijn twee soorten afwerkingen die gemakkelijk kan worden aangepast aan moderne apparatuur en hardware of het 's in de keuken, badkamer of in de kamers. Ze geven een elegante en strakke afwerking. Zowel chroom en nikkel in een zilveren toon. Dus voordat kiezen wat je wilt gebruiken voor een afwerking, is het altijd verstandig om te kijken hoe ze zijn verschillend van elkaar eerste.

Een chromen afwerking is erg glanzend, reflecterende, en heeft een spiegel-achtige afwerking. Sommige mensen liever het ook want het ziet er tijdloos en stijlvol. Het is niet alleen populair in huishoudelijke toestellen, maar ook in andere toepassingen, zoals vissen lokt en in de auto-industrie. Het is niet alleen aantrekkelijk vanwege het zilver tint, is ook zeer duurzaam. Het doesn 't roesten en kan intense temperatuur en weer verduren. Er bestaat niet zoiets als vaste chroom, maar het is eigenlijk materialen zoals metaal, koper of staal, dat is bedekt met een chroomlaag. Er is een klein nadeel aan een chromen afwerking. Door de gladde, spiegelende afwerking, ze gemakkelijk merken zien met het blote oog, zoals vingerafdrukken, water vlekken, en zelfs krassen. Maar toch, chroom niet aantasten na verloop van tijd in tegenstelling tot nikkel, dat de neiging heeft om een ​​licht bewolkte aanslag hebben.

Niet zoals een chromen afwerking die een koelere toon heeft, nikkel afwerking hebben een warme en zilveren toon. Tijdens de jaren 1900 tot de jaren 1930, was het de standaard finish in huishoudelijke keukens en badkamers. Het is niet glanzend als chroom, maar heeft een nogal saai of matte afwerking. Nickel geeft ook een antiek-achtige afwerking. De kop in het kiezen van een nikkel afwerking is dat vanwege de mat of matte afwerking, tonen en krassen zal geen probleem zijn. Het heeft geen vingerafdrukken of watermerken in tegenstelling tot de afwerking die glanzend zijn te tonen. Bovendien is nikkel niet gemakkelijk dragen maar het aantasten tijd. Desondanks is het zeer duurzaam en extreme temperaturen en vochtigheid weerstaan. Vergeleken met chroom, nikkel ook goedkoper.Zowel chroom en nikkel hebben hun eigen voor- en nadelen. Een goede manier om te beslissen wat te gebruiken tussen de twee is om te beginnen en te zien willen afwerking heb je al in huis. Je moet ook in gedachten houden dat Chrome is een beetje duurder dan nikkel, maar een beetje meer kosten zou geen kwaad als je wilt dat de glanzende afwerking te bereiken. Je moet ook rekening houden met de vraag of u al te enthousiast om details, want glanzende oppervlakken zoals chroom een ​​beetje hoog onderhoud kan te wijten zijn aan de zichtbaarheid van gebreken in vergelijking met nikkel 's matte afwerking. De nikkel afwerking heeft ook de neiging om over te bezoedelen tijd. Toch zijn ze zowel duurzaam en niet gemakkelijk slijten.

Overzicht:

1. Chrome heeft een spiegel-achtige afwerking, terwijl nikkel heeft een doffe matte afwerking.
2. Beide zijn duurzaam en kan extreme temperaturen verdragen.
3. nikkel kunnen aantasten na verloop van tijd, terwijl chroom niet.
4. Door de glanzende afwerking van chroom, kan het gemakkelijk fouten zoals vingerafdrukken en krassen vertonen. Nikkel, echter niet dit soort aangeduid zijn.
5. Chrome is een beetje duurder in vergelijking met nikkel.