Verschil tussen Melk en sojamelkMelk vs Sojamelk

Er is veel gepraat over de medische betekenis van het drinken van sojamelk over alle andere vormen van melk in de handel verkrijgbaar zijn. In feite, melk is een zeer breed begrip dat kan betrekking hebben op de koe 's melk, amandelmelk en zelfs sojamelk zelf. Maar vaak, wanneer men spreekt over gewone melk per se, wordt hij of zij het meest waarschijnlijk wijzen op regelmatige cow 's melk. De meest geconsumeerde vorm van melk op de planeet.

Dus hoe is melk en sojamelk verschillend van elkaar? Begrijpelijkerwijs, sojamelk is de gezondere melk, zo niet de gezondste. Sojamelk heeft aanzienlijke hoeveelheden B-vitaminen, zoals B2 en B12 '' bekend als respectievelijk riboflavine en cobalamine. Deze essentiële vitaminen zijn niet in gewone melk. Om tot de ondergang van gewone melk toe te voegen, het heeft meer cholesterol en verzadigde vetgehalte dan sojamelk producten.

Daarnaast kan sojamelk eigenlijk lager uw cholesterolgehalte in het bloed ook. Het nemen van de dagelijkse vaste hoeveelheden van deze drank kan aanzienlijk verminderen uw risico op cardiovasculaire (hart) en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker (dat wil zeggen, borst- en prostaatkanker). Voor vrouwen ouder worden, sojamelk is een goed product om te controleren of het minimaliseren van de tekenen en symptomen van de menopauze, en niet te vergeten de preventie van osteoporose ook.

Spande van sojabonen, is sojamelk is vereerd om zijn volledigheid in eiwitgehalte. Het heeft al die aminozuren die nodig zijn voor het lichaam functie die couldn 't worden ingezet door het menselijk lichaam zelf zijn. Vandaar dat het drinken van veel sojamelk producten zullen u het voordeel van een complete set van het essentiële aminozuur eisen te geven. je kunt nooit te wisselen van de voordelen die u 'll krijgen wanneer u uw proteïne te krijgen van soja in plaats van dierlijke producten. Zelfs indien deze ook een compleet profiel van eiwitbehoefte, het echt veel onnodige vetten zoals eerder vermeld. Voor voeding liefhebbers en vegetariërs alike, kunnen ze nu verder genieten van een no-vlees dieet, terwijl nog steeds de juiste hoeveelheden eiwitten uit plantaardige bronnen krijgen zoals sojabonen in de vorm van de sojamelk.Globaal genomen,

1. Melk is een algemene term die alle melkproducten gewonnen uit zowel dierlijke als plantaardige bronnen terwijl sojamelk is slechts één soort melk omvat. Het is een specifiekere melk geëxtraheerd uit soja.