Verschil tussen Tone en BulkTone vs Bulk

De twee termen van toon en bulk worden vaak gehoord in de hedendaagse 's tijden van fitness bewustzijn en gezondheid rage. Er is een groot deel van de bevolking die steeds neemt om een ​​bezoek aan sportscholen om een ​​perfecte lichaam te bereiken. Het is noodzakelijk om kennen het verschil tussen bulking up en toning van het lichaam om het soort lichaam dat je uit te bereiken in de eerste plaats te stellen met succes te bereiken. toning up is gewoon een manier om te vlakken en de aanscherping van de verschillende delen van het lichaam met speciale focus op de buik, de heupen, armen, dijen, etc. echter, bulking up verwijst naar de opbouw van spiermassa vooral op de borst en bovenarmen. Er zijn veel mensen die willen zowel de toon omhoog als bouwen van een omvangrijk lichaam.

Het proces van toning geen speciale voedingssupplementen nodig hebben zoals het geval van bulking up. Bij toning, zijn er enkele speciale oefeningen die speciaal zijn bedoeld voor dit doel. Wanneer men is op zoek naar bulk, zal hij niet alleen worden voorgeschreven om te genieten van een grondige de uitoefening routine, maar zal ook worden geadviseerd om een ​​zwaar dieet van eiwitsupplementen verbruikt. Zonder hun hulp, kan men eenvoudigweg niet hopen om bulk toe te voegen aan het lichaam. Natuurlijke eiwitten moeten ook worden in grote hoeveelheden in de vorm van zuivelproducten, pluimvee en eieren.

Er is geen significante gewichtstoename als men gewoon tonen het lichaam. Er is slechts een positieve verandering in het uiterlijk van het lichaam. Echter, wanneer men bulking up en de opbouw van spiermassa, ontwikkelt één spieren die ook leiden tot een kleine gewichtstoename. Het lichaam begint gespierd en gespierd te kijken.

Toning up is in principe bedoeld voor degenen die worden steeds enorme hoeveelheden gewicht of gewoon op zoek naar een perfecte, tenger, goed uitziende lichaam zonder extra uitstulpingen overal. In dit geval komen bij het afvallen, de huid doorhangen die zijn opgetreden als gevolg van het verlies van vet. Toning is meestal de voorkeur van vrouwen die niet op zoek zijn naar een gespierd hebben. De mannen die op zoek zijn voor de opbouw van zes pack abs gaan meestal in voor bulk als ze gespierde inhoud in hun lichaam nodig.

Overzicht:1. Er zijn geen bijzondere toegevoegde voedingsmiddelen die moeten worden opgenomen in het dieet bij toning. Bij bulking up, de voeding moet aanzienlijk worden gewijzigd.

2. Toning bestaat uit een paar eenvoudige oefeningen die moeten worden uitgevoerd voor een korte tijd elke dag. bulk toe te voegen aan het lichaam vereist een grotere inzet en betrokkenheid naarmate er meer energie nodig is.

3. Het is meestal de mannen die willen bulk toe te voegen aan hun lichaam. Professionals zoals boksers, body-builders, etc. kunnen ook gaan voor bulk en dit kan vrouwtjes te nemen. Vrouwen die niet betrokken zijn bij een dergelijke sport gaan voor toning.

4. Er is een toevoeging van gewicht bij bulking up. Er is geen gewichtstoename in het geval van toning.