Verschil tussen sojamelk en Lactose Vrije MelkSojamelk vs Lactose Melk

Sojamelk en lactosevrije melk zuivelproducten die worden gebruikt door mensen met lactose-intolerantie. Zowel de sojamelk en lactosevrije melk hebben hun eigen merites en de keuze is afhankelijk van een persoon 's voorkeuren en gezondheidsproblemen.

Lactosevrije melk cent procent zuiver melk met als enige uitzondering dat het geen lactose bevat. Het bevat lactase enzymen, die langs de lactose te breken in eenvoudige suikers galactose en glucose. Als de suiker eenmaal is afgebroken, wordt het gemakkelijk voor personen die problemen hebben met lactose. Lactose-vrije melk bevat bijna dezelfde calorieën en voedingsstoffen zoals bij een normale melk. Hoewel Lactose-vrije melk geen lactose bevat, heeft dezelfde calciumgehalte als die van normale melk.

Sojamelk is vrij van lactose en caseïne. Sojamelk is afgeleid van de sojaplant. Zelfs personen die geen problemen met lactose en caseïne hebben kunnen sojamelk nemen zoals het wordt beschouwd als een gezonde drank te zijn. Een uitstekende bron van vitamine E en lecithine, sojamelk wordt geleverd met minder verzadigd vet dan de normale melk. Zoals Lactose-vrije melk, sojamelk bevat ook dezelfde hoeveelheid calorieën. Sojamelk ook geen cholesterol bevatten.Bij het vergelijken van het eiwitgehalte van Lactose-vrije melk en sojamelk, deze hoger in eiwitten. Echter sojamelk niet zoveel calcium als die van lactose-vrije melk bevatten.

Bij het vergelijken van de smaak, Lactose-vrije melk is zoeter dan sojamelk. Anderzijds, sojamelk heeft een uitgesproken smaak. Sojamelk komt in verschillende smaken zoals vanille en chocolade.

Overzicht
1. Lactose-vrije melk cent procent zuiver melk met als enige uitzondering dat het geen lactose bevat. Sojamelk is een dagboek product dat vrij is van lactose en caseïne.
2. sojamelk is afgeleid van de sojaplant.
3. Lactose-vrije melk bevat lactase enzymen, die langs de lactose te breken in eenvoudige suikers galactose en glucose.
4. Zelfs mensen die geen problemen met lactose en caseïne hebben kunnen sojamelk nemen zoals het wordt beschouwd als een gezonde drank te zijn.
5. Bij het vergelijken van het eiwitgehalte van Lactose-vrije melk en sojamelk, het laatste een hoger eiwitgehalte.
6. Lactose-vrije melk is zoeter dan sojamelk. Aan de andere kant sojamelk heeft een uitgesproken smaak.
7. Sojamelk niet zoveel calcium als die van Lactose-vrije melk bevatten.