Verschil tussen Abs en Six PackAbs vs Six Pack

Er is geen twijfel dat iedereen zou graag een afgezwakt maag, omdat het eruit ziet en voelt goed, niet te vergeten de vele voordelen voor de gezondheid die komen met het proces te noemen; en met de 'celebrity-looks 'rage meedoen aan de sixpack razernij, het kan alleen maar erger worden. Zes pack abs zijn ook uitgegroeid tot een sekssymbool van soorten, dat is een must-have voor degenen die in bepaalde gebieden, met name media en show business. Echter, een getinte maag neemt een ton van het werk en discipline te bereiken. Het hele concept lijkt eenvoudig, maar heeft grote discipline te zetten in daden, en hou je eraan. Om een ​​sixpack te krijgen, krijg je een veel toewijding, wat geduld, en een bepaald soort routine nodig, maar de resultaten zullen de moeite waard de tijd.

Een ding om te onthouden is, dat het heel goed mogelijk om goed gestemde abs hebben, maar ze zullen niet zien als er een laagje vet over hen. Precies gezegd, is het mogelijk om afgezwakt abs zonder het sixpack tonen. True, abs oefeningen zullen helpen bij het opbouwen kracht en kunnen afvlakken je buikspieren, maar je zult nooit de sixpack als er 's een laag vet. Het geheim is dus om te werken op het verkrijgen van zes pack abs.

Om uw buikspieren toon en krijg je six pack laten zien, moet je om vet te verbranden en spieren op te bouwen. Voordat u begint, een duidelijk inzicht in wat abs echt nodig. Anders dan vele valse theorieën, hun ware belangrijkste taak is goede houding, alsmede wervelkolom stabilisatie behouden en ze doen samen met de rugspieren. Bijgevolg is het bijna nutteloos om je buikspieren te trainen zonder te werken je rug zo goed, omdat dit zal leiden tot een gebrek aan evenwicht in de rug ondersteunende spieren.Je moet oefenen met de beste oefeningen voor abs, die je hele kern zal werken in overdrive om steun voor de wervelkolom te bieden. Sommige van de beste oefeningen zijn dood liften en kraakpanden, als ze werken je hele kern spieren en geven een beter gecoördineerd spieropbouw. Vanwege het feit dat deze oefeningen werken vele andere spieren, leidt tot een snelle vetverlies als lichaam herstelt. Nadat het vet is zorg is genomen, en de buikspieren afgezwakt, focus kan vervolgens worden op de oefeningen die krijgt de zes pack om sneller te laten zien zetten, en deze zijn crunches en sit-ups.

Overzicht:
Abs verwijzen naar de goed gestemde buikspieren, terwijl de six packs zijn de uitstekende spieren meer dan goed gestemde abs.
It 'is mogelijk om goed gestemde abs (platte buik) zonder een sixpack.
It 's ook mogelijk om goed gestemde abs hebben, maar met een laag vet over hen, en om een ​​sixpack te krijgen over je abs, moet u de vetlaag te verbranden.