Verschil tussen Deadlifts en Roemeense DeadliftsDeadlifts vs Roemeense Deadlifts

Oefenen en uit te werken spieren is een gebruikelijke routine voor de sport-buff. Men kan niet echt overleven een actieve levensstijl zonder het verbeteren van uithoudingsvermogen of de opbouw van de benodigde spieren. Terwijl atleten uitvoeren van verschillende vormen van lichaamsbeweging benodigd is efficiënt in hun gekozen sport zijn er verschillende uitoefening moves die gemeenschappelijk kan zijn voor de sport buff.

Deadlifts kan een van de meest populaire vormen van uitoefening van alle, samen met push-ups en crunches. Deze oefening kan effectief zijn bij het versterken van de benen en rugspieren zijn. Het kan worden beschreven als een verbinding grondbewegingen dat het gebruik van staven of barbell omvat.

Er zijn verschillende stappen die zijn opgenomen in deadlifts. De atleet kan de schenen uitvoeren op de balk waar hij zou zo dicht mogelijk bij de bar mogelijk te zijn om de afstand van de balk 's zwaartepunt verkorten en van de lifter. Dit kan nuttig zijn voor een hefboom positie. De vervolgens is om diep inademen intra-abdominale druk te verhogen.
Hierna moet de lifter zijn abs dwingen die hem te voorzien van een natuurlijke band die zijn onderrug en buikspieren kunnen brace. Dit zou effectiever zijn wanneer de lifter maakt gebruik van een echte band gewoon zo de buik wordt onder druk gezet tegen een stevige brace. Vergeet niet om te voorkomen dat rukken van het gewicht van de vloer. In plaats daarvan moet lifters wegduwen van de grond na het ontwikkelen van een hoog full body spanning.

De lifter moet dan houden de bar tegen zijn lichaam het hele lift naar de hefbomen te maximaliseren. Eindig de verhuizing met een krachtige lockout krimp, terwijl het vermijden hyperextending de onderrug en contracteren van de bilspieren.
Doen deadlifts effectief kan zijn bij het opbouwen van uithoudingsvermogen en het verbeteren van de macht potentieel van een individu. Zij kunnen ook effectief zijn in het toevoegen van de massa voor het lichaam en de ontwikkeling van stijfheid terwijl het voorkomen van letsel bij activiteiten die het individu nodig heeft om te stoppen en te buigen zijn rug. Deadlifts, niettemin, worden vaak verward met de Roemeense deadlifts.

Zowel deadlifts en Roemeense deadlifts vereisen het gebruik van een bar of een barbell, maar het verschil wordt getrokken uit de bewegingen uitgevoerd door de lifter in deze twee oefeningen. Atleten doen Roemeense deadlifts houden de bar uit de buurt van de vloer, het uitvoeren van wat lijkt te zijn van een stijve benen deadlift zijn. De Roemeense deadlift is meer aan te raden voor beginners, omdat zij de knieën om een ​​beetje meer flex en laat de lifter de praktijk van de wijze waarop hij de heupen verder terug en kan dus duw hem voorbereiden op de reguliere deadlifts.Zowel de reguliere deadlift en de Roemeense deadlift effectief kan zijn bij de ontwikkeling van sterkere hamstrings en bilspieren, met dien verstande dat de Roemeense deadlift vereist dat de lifter om de halter in nauw contact met zijn benen over de hele lift te houden. Doen Roemeense deadlifts, kan daarom beter zijn in vergelijking met reguliere deadlifts.
Een typische stap in het uitvoeren van een Roemeense deadlift omvat het handhaven van de knieën recht als de bar beneden glijdt de benen en de heupen terug geduwd verder. Dit kan goed richten op de hamstrings en bilspieren zonder dat spanning op de spieren te vinden op de onderrug.

Simpel gezegd, Roemeense deadlifts lijken op een traditionele deadlift behalve dat de eerste worden veranderingen die de flexibiliteit van de hamstrings ontwikkelen. Conventionele deadlifts omvatten het buigen van de knieën, terwijl Roemeense deadlifts niet. Zo kan worden gezegd dat er minder nieuwe extensies bij het uitvoeren van een Roemeense deadlift vergelijking met een traditionele deadlift. Terwijl Roemeense deadlifts richten bilspieren en hamstrings, een regelmatige deadlift werft quads en soleus de lifter 's, samen met de spieren van de onderrug.

Er kunnen subtiele verschillen tussen de twee qua beweging, omdat dit een oefening kan wisselende resultaten geven aan atleten. Degenen met een extreem flexibele lichamen die hun knieën kunnen hyperextensie zijn de perfecte uitvoerders van de Roemeense deadlifts vanwege het geminimaliseerde oefening verwondingen betrokken.

Overzicht:

1. Beide deadlifts en Roemeense deadlifts gepaard met het gebruik van een bar of een barbell.
2. Regelmatig deadlifts omvatten het buigen van de knieën, terwijl de Roemeense deadlifts zijn meer stijve benen tillen.
3. Deadlifts richten op de soleus en de quads, terwijl Roemeense deadlifts verbetering van de flexibiliteit van de hamstrings en bilspieren.