Verschil tussen Xenical en AlliXenical vs Alli

Naarmate het aantal zwaarlijvige mensen toeneemt, neemt ook het aantal vraag in gewichtsverlies regelingen en interventies. Het gewichtsverlies en dieet-industrie wordt gezegd dat de moeite waard een miljard USD plus te zijn. Hier inbegrepen zijn de verschillende pillen die je kunt kopen in de markt. Twee van de populaire pillen in het dieet en gewichtsverlies markt Xenical en Alli.

Laten we de verschillen tussen Xenical en Alli te pakken. Ten eerste, deze pillen zijn niet echt dieetpillen die uw eetlust te onderdrukken, maar eerder deze zijn vet-blokkerende pillen. Alli is een van de nieuwkomers deze lijnen geneeskunde. Het is een dikke blocker die genoemde zeer krachtig in het blokkeren van vet in het lichaam. Men hoeft niet een recept nodig om deze pil te kopen. Het is een OTC of over-the-counter drug. Xenical, anderzijds, is niet nieuw in de markt. Echter, het heeft behoefte aan een voorschrift van de arts voordat men het kan gebruiken.

Alli en Xenical hebben verschillende doseringen en potenties. Xenical heeft tweemaal de dosering van Alli. Xenical een 120 mg. dosering Alli terwijl een 60 mg. dosering. Beide geneesmiddelen werken door blokkering van de absorptie van vetten in het lichaam. Tevens worden ze krachtiger als beide worden gebruikt tijdens het sporten en het handhaven van een laag vetgehalte en koolhydraatarm dieet.

Deze medicijnen zullen ook hun bijwerkingen, natuurlijk. De vetten die worden geblokkeerd en geabsorbeerd door het geneesmiddel zal komen van het lichaam via de darmen. Dus voor de hand liggende bijwerkingen zijn frequente stoelgang. Er kunnen ook darm- en maagklachten zoals diarree. Dit gebeurt wanneer een vetrijk dieet voorafgaand aan het nemen van het geneesmiddel wordt verbruikt. Een ander neveneffect is dat vetoplosbare vitaminen en voedingsstoffen worden ook uitgescheiden. Het is dus aan te raden om multivitaminen gebruiken tijdens het gebruik van deze drugs.Alli kan worden gekocht als een starter kit in de markt. Dit is een voordeel voor starters als ze een gids kan hebben bij het nemen van deze drug samen met hun plan van het gewichtsverlies voor een paar weken tot een maand. Bij het nemen van deze drug is het nog steeds aan te raden om te oefenen en deel te nemen aan een dieet.

Xenical, anderzijds, omdat het een grotere dosering kunnen meer resultaten en bijwerkingen ook hebben. Dit wordt aanbevolen voor super overgewicht en obesitas Type 1 en 2 personen.

Overzicht:

1. Alli is een OTC-geneesmiddel terwijl Xenical een recept nodig.
2. Xenical is verkrijgbaar in 120 mg. terwijl Alli is verkrijgbaar in 60 mg.
3. Beide geneesmiddelen werken door het blokkeren van vetten in de darmen.