Verschil tussen Phentermine en PhentraminePhentermine vs Phentramine

Phentermine en Phentramine zijn geneesmiddelen in de farmaceutische markt die door artsen worden voorgeschreven of kan worden gekocht over de toonbank voor gewichtsverlies management.

Beide geneesmiddelen werken op het lichaam systeem door het onderdrukken van de hormonen die verantwoordelijk zijn voor de inwerkingtreding van het mechanisme van de honger. Derhalve onderdrukt individu 's eetlust.

Phentermine is geïndiceerd voor zwaarlijvige patiënten met een body mass index van meer dan 30 en die een risico voor cardiovasculaire ziekten als gevolg van hun gewicht. Het wordt gegeven voor een korte periode voor slechts enkele weken. Het moet gecombineerd met een dieet en lichaamsbeweging om de volledige effecten te zien.

Phentramine, daarentegen, heeft dezelfde functie heeft phentermine. De band is gemarkeerd, maar als 'natuurlijke', omdat het bevat ingrediënten zoals ginseng, citrus, zwarte peper, samen met andere ingrediënten zoals Hoodia die ook de eetlust onderdrukt en wordt door inwoners in Afrika.

Fentermine is gerelateerd aan amfetamine. Amfetamine werkt door het verhogen van de strijd / vlucht van het lichaam waardoor de invloed van stress hormonen in het lichaam. Dit maakt het medicijn gevaarlijk bij langdurig gebruik omdat het veroorzaakt hoge bloeddruk, hartkloppingen, onvermogen om te rusten, en slapeloosheid. De FDA of Food and Drug Administration beveelt het gebruik van deze drug voor niet meer dan 12 weken. Phentramine heeft dezelfde bijwerkingen als Phentermine. Echter, Phentermine bevat cafeïne, een stimulerend middel, dat dus uw angst niveau zal toenemen als je angststoornissen bezitten.

Phentermine en Phentramine zijn gecontra-indiceerd bij patiënten met hart- en vaatziekten, omdat dit de aandoening kan verergeren. Het mag ook niet worden genomen door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven voor het feit dat het teratogeen is. Het is ook niet geïndiceerd voor patiënten met glaucoom, vernauwde vaten en een overactieve schildklier.Overzicht:

1.

Phentermine is een gewichtsverlies pil, terwijl Phentramine is een herbal supplement pil.
2.

Fentermine is afgeleid van Amfetamine terwijl Phentramine bestaat uit alle natuurlijke ingrediënten.
3.