Verschil tussen Cider Vinegar en Apple Cider VinegarCider Vinegar vs Apple Cider Vinegar

Cider azijn en appelazijn zijn dezelfde entiteit C diverse azijnen die zijn gemaakt van appels.

Appelazijn, bekend als ACV of cider azijn, is gemaakt van appels die twee processen van fermentatie ondergingen.
In zijn definitieve vorm, appelazijn heeft een bleke tot medium amberkleur met een zeer zure smaak. Het azijn wordt gebruikt in diverse recepten als dressing, marinades, vinaigrette, en als conserveermiddel.
Het wordt ook gebruikt als alternatief geneesmiddel of voedingssupplement voor aandoeningen zoals acne, allergieën, artritis, chronisch vermoeidheidssyndroom, diabetes, griep, jicht, zuurbranden, hoge cholesterol, en keelpijn.

Appelazijn begint als gewonnen appelsap uit verpletterd appels. Bacteriën en gist worden toegevoegd om de appel 's suikers in alcohol breken. Dit is de eerste fermentatie. De tweede gisting vindt plaats wanneer de alcohol weer gefermenteerd tot azijn met bacterie aërobe bacteriën die azijn- zuur worden en geeft de vloeistof zijn zure smaak.

Appelazijn, of appelazijn, kan worden aangemerkt als biologisch of niet-biologisch. De niet-organische appelciderazijn gepasteuriseerd en wordt gekenmerkt door een heldere, amberkleurige vloeistof. Intussen is de organische of niet-gepasteuriseerde heeft een bewolkte en bevroren uiterlijk. Dit komt door de 'moeder van de azijn.' De 'moeder van de azijn 'is het resultaat van het acetification proces en vermoedelijk bevat alle azijn' s natuurlijke heide voordelen. De 'moeder van de azijn' verdwijnt als de azijn ondergaat pasteurisatie, dus het verliezen van alle voedingsstoffen, anti-oxidanten, en andere voordelen voor de gezondheid.

Hoewel appelciderazijn is zeer gunstig voor de gezondheid, veel mensen don 't precies zoals de smaak in een onverdunde toestand. Het is niet goed om te drinken in zijn natuurlijke vorm, omdat het zuur. Het verdient aanbeveling de azijn moet worden opgevat als verdund met water of enige vorm van zoetstof de smaak en de inname van de vloeistof te vergemakkelijken.Afgezien van de culinaire en medicinale toepassingen, is appelazijn ook gebruikt als een zelfgemaakte huishoudreinigingsmiddel. Omdat het meestal een zuur, kan worden gebruikt als een deodorant, sieraden zware reiniger. Het kan afweren geuren, glans metalen zoals goud, en het schoonmaken van vuil, vet en vuilafzettingen.

Appelazijn als een aanvulling kan verschillende vormen aannemen. De normale vorm is de vloeistof die gedronken kan worden met of zonder water of suiker. Er zijn ook appelazijn pillen, capsules en tabletten. Deze pillen, tabletten en capsules zijn erg handig in te nemen hoewel er enige verdenking in termen van kwaliteit.

Overzicht:

1. Apple cider azijn en appelazijn zijn hetzelfde. De term 'appelazijn' is specifieker en meer in het algemeen gebruikt in het dagelijks leven, terwijl 'appelazijn' is specifiek en compleet. Beide termen hebben dezelfde entiteit en kenmerken.
2. Appelciderazijn kan worden gebruikt als een culinaire saus, alternatieve medische behandeling, of als een praktische reiniger in het huis.
3. De azijn onderging twee processen van de gisting: van appelsap tot alcohol en alcohol azijn. De zure smaak wordt veroorzaakt door de azijnzuren, maar enkele andere zuren (melkzuur, citroenzuur en appelzuur) zijn ook aanwezig.
4. Apple cider azijn kan worden ingedeeld in twee soorten, biologische en niet-biologische. Biologische of niet-gepasteuriseerde ciderazijn heeft een troebel uiterlijk dragen 'de moeder van de azijn.' De commissie behandelde ook dat cider azijn heeft veel voordelen voor de gezondheid. Anderzijds, de niet-organische of gepasteuriseerde azijn een helder en glanzend uiterlijk maar het grootste deel van zijn oorspronkelijke stoffen verloren zoals voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.