Verschil tussen Dip en ChewDip vs Chew

Tabak is een product dat algemeen wordt wereldwijd gebruikt. Dat gezegd zijnde, het verbruik varieert ook van de ene persoon naar de volgende, afhankelijk van hun smaak en stijl. Een goed voorbeeld van de manier waarop mensen tabak gebaseerde producten te gebruiken is door het snuiven, dompelen en ze kauwen.

Snus bestaat uit fijngemalen tabak (vochtig) en wordt soms verward met snuif (droog of poedervormige tabak) die wordt geïnhaleerd door de neus. Snus wordt op de bovenlip en geconsumeerd in die volgorde.

Dompelen, daarentegen, is een traditionele vorm van American snuif (don 't krijgen verward met snuif dat via inhalatie) en wordt geplaatst op de onderste lip en het tandvlees die vaak extra speeksel veroorzaken wanneer dompelen. De nicotine wordt geabsorbeerd door de mond, en de sappen die worden gevormd wanneer dompelen soms worden ingeslikt of uitgespuugd, afhankelijk van één 's voorkeur.

Pruimtabak is een van de oudste manieren om tabak te consumeren, en de variëteit van deze producten is de vel, pellets / bit en pluggen (tabaksbladeren een zoetstof). Zij zijn geplaatst tussen het tandvlees, tanden of wangen en, zoals de naam impliceert, gekauwd consumptie. Pruimtabak wordt gezegd om te helpen u de smaak van de natuurlijke smaak te ervaren. Kauwen en dompelen gebaseerde producten worden ook wel 'rookloze tabaksproducten. '

Aangezien beide producten mondeling worden geconsumeerd, mensen zijn soms verward over het verschil tussen de twee. Dips zijn gewoon geplaatst in je mond en laat het speeksel zijn rol van nature spelen bij het extraheren van de sappen uit het. Pruimtabak moet u 'kauwen' is om de smaak van het product vrij te geven. Kauwen en dompelen tabak worden ook beschouwd als een veilig alternatief in vergelijking met het roken van tabak. Sommige studies tonen aan dat degenen die dip of kauwen van tabak hebben minder kans op het ontwikkelen van kanker in vergelijking met degenen die het roken. Dippers en kauwers tabak bevestigen dat de smaak en de gevolgen van de producten langer duren dan het roken van tabak.Nicotine fungeert als een stimulerend middel, en het komt het lichaam binnen via inademing (roken), of door orale consumptie (kauwen, dompelen). Het kan een factor spelen bij het beïnvloeden van een persoon 's stemming, gedrag en mentale alertheid. Experts zeggen dat nicotine een rol spelen bij het krijgen van kanker (zoals de meeste mensen geloven) niet speelt. Het heeft eigenlijk een aantal voordelen voor de gezondheid, en de enige negatieve over het is dat het een 'verslaving.' In feite kan veroorzaken, zijn er een aantal atleten (spelers van over de hele wereld) die de voorkeur geven aan rookloze tabak gebruiken dan het roken van sigaretten.

Er zijn een aantal tabak merken die zoetstoffen en kunstmatige aroma's die bijdragen tot een verbetering van de kauwen ervaring. Tabak is geladen met nicotine, en dit is wat maakt het roken zo verslavend. Als je doet je best om je verslaving van het roken te stoppen, probeer dan kauwen en dompelen (rookloze tabak gebaseerde producten) misschien wel het ding voor je zijn. Niet alleen zal het voldoen aan uw verlangens, kan het ook helpen om over uw rookgewoonten.

Overzicht:

1. Dompelen gemalen tabak die op de onderste lip en het tandvlees wordt geplaatst en wordt soms uitgespuugd of ingeslikt. Kauwen verbruikt een blad of stukjes van tabak die zijn geplaatst tussen het tandvlees, tanden of wangen.
2. Dompelen laat het speeksel op een natuurlijke extract de sappen van het product. Kauwen-gebaseerde producten moet u om het te kauwen om de natuurlijke smaak vrij te geven.
3. Beide producten kunnen worden gegeten.