Verschil tussen Melatonine en melatonine IIMelatonine vs Melatonine II

Melatonine en melatonine II zijn synthetische peptiden ontwikkeld aan de Universiteit van Arizona in 1981. Zij werden ontwikkeld met het doel voor ogen spiegelen de functie van een natuurlijk organisme genaamd melanocyt stimulerend hormoon. Dit melanocyt stimulerend hormoon, zoals u moet hebben geleerd op school, wordt geassocieerd met melanine, een hormoon dat verantwoordelijk is voor de creatie en verspreiding van pigment in de huid, haar en ogen.

Melatonine en melatonine II een revolutie Huidbruiningsmiddel in zekere mate, omdat, in tegenstelling tot andere looistoffen deze peptiden niet behulp van ultraviolet licht moeten hun langer aan het doel. Zij verschijnen wit poeder gemaakt in een injecteerbare oplossing met de toevoeging van bacteriostatisch water. Een andere overeenkomst tussen de twee is het feit dat er geen grenzen aan hoe lang een persoon die ze kan nemen.

Terwijl al zeer populair, zijn beide nog niet herkend door een provinciale of landelijke Drug Administration.

Verschillen in Naam

Melatonine wordt genoemd door verschillende namen, onder hen, melatonine 1, MT, en afamelanotide. Melatonine II, anderzijds, heet simpelweg door één andere naam, MTII.

Verschillen in Structuur

Melatonine is recht en lengte, terwijl melatonine II is kort en cirkelvormig. Melatonine niet goed bieden om andere receptoren, maar melatonine II doet. Melatonine heeft ook meer aminozuursequenties dan melatonine II.

Verschillen in functies

Hoewel beide synthetische peptiden worden gebruikt in kunsthuid looien, Melatonine specifiek betrokken bij de preventie van licht-gerelateerde huidaandoeningen, terwijl Melatonine II wordt gebruikt voor de behandeling van erectiele dysfunctie, een seksuele stoornis waarbij een man een erectie te bereiken.Verschillen in effectiviteit

Melatonine is minder effectief, zodat een persoon nodig heeft in de dubbele of meer doses dan melatonine II te ervaren. Melatonine II is al zeer effectief, zelfs in kleine doses.

Verschillen In Side Effects

Er zijn geen bekende of met veel publiciteit Melatonine bijwerkingen. Als er, ze minder dan zijn tegenhanger. Melatonine II 's bijwerkingen zijn: misselijkheid, roodheid in het gezicht, braken, en de verschijning van moedervlekken.

Verschillen in Fabrikanten

Melatonine is ontwikkeld door een Australisch bedrijf, Clinuvel, terwijl melatonine II wordt ontwikkeld door een Amerikaans bedrijf, Palatin Jechs.

Overzicht:

Melatonine en melatonine II zijn twee typen toegepaste peptiden in kunsthuid bruinen. Zowel verschijnen als een wit poeder en worden geïnjecteerd in het lichaam als een oplossing. De oplossing wordt bereid door het poeder te mengen met een bepaalde hoeveelheid bacteriostatisch water.

Melatonine en melatonine II zijn synthetische aard, en zij bootsen de melanocyt stimulerend hormoon. Dit hormoon is geassocieerd met melanine, een hormoon verantwoordelijk voor de pigmentatie van haar, huid en andere gebieden. Melatonine en melatonine II worden voornamelijk gebruikt voor kunstmatige bruining van de huid. Ze zijn effectief, zelfs zonder de hulp van ultraviolette stralen.

In termen van structuur, melatoninewaarden en Melatonine II zijn zeer verschillend. Melatonine is recht en full-length terwijl melatonine II is kort en circulaire.

Naast solariums, Melatonine wordt gebruikt als een preventieve maatregel voor lichte-geassocieerde huidziekten terwijl Melatonine II wordt gebruikt voor erectiele dysfunctie, libido enhancement en spontane erectie.

Melatonine heeft geen duidelijke bijwerkingen. Ondertussen, Melatonine II heeft de volgende effecten wanneer de stof wordt verbruikt: misselijkheid, braken, gezicht blozen, en de ontwikkeling van moedervlekken.

Beide stoffen kunnen worden genomen voor onbepaalde tijd. Er is geen voorgeschreven periode in het gebruik van beide stoffen.

Commerciële Melatonine is ontwikkeld en wordt gedistribueerd door Clinuvel, een Australisch bedrijf. Hetzelfde wordt gedaan door Palatin Jechs, een Amerikaans bedrijf voor Melatonine II.