Verschil tussen Moisturizer en LotionMoisturizer vs Lotion

In het algemeen hebben mensen niet het verschil tussen moisturizers en lotions weten. Ze worden beide gebruikt om te helpen de huid te genezen en te verjongen. Zij kunnen ingrediënten toegevoegd voor het verminderen van rimpels, sommigen voor acne, en anderen kunnen zijn voor vlekken en littekens of vlekken. De verschillen in het gebruik van vochtinbrengende crèmes en lotions is niet duidelijk in mensen, want beide hebben de fundamentele doelstelling van de behandeling van de huid, repareren, hydraterende het, regenereren, verjongen, en het maken van de huid glad en zacht. Sommige mensen noemen het vloeibare vormen van deze crèmes en lotions en romiger vorm moisturizers. Ze hebben verschillende bestanddelen in verschillende verhoudingen en worden soms gebruikt om verschillende effecten op de huid dan de anderen. Ze hebben verschillende consistenties en verschillende diktes.

Men moet denken over de effecten die door de lotion of crème op de huid. De keuze van de lotion of crème worden gemaakt op basis van de resultaten die worden verkregen door ze te gebruiken. Lotions zijn meestal een soort crème die een lichtere consistentie hydrateert heeft. Het heeft een basis die zeer hoog water en laag oliegehalte. Ze zijn meestal ontworpen voor het lichaam te gebruiken in plaats van gebruik op het gezicht. Aangezien het lichter en geen poriën verstoppen, is het raadzaam voor mensen met acne. Sommige lotions zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met acne de hydratatie en oliegehalte van de huid. Lotions worden gebruikt voor het lichaam en voor het gezicht en worden gebruikt voor het verminderen van acne, beschermen tegen beschadiging door de zon door toevoeging van UV-bescherming ingrediënten. Er zijn ook bepaalde lotions die worden gebruikt voor het looien en ingrediënten bevatten die helpen bij het vergroten van het looiproces en enkele die een bepaalde kleur aan de huid geven door solariums. Lotions kunnen ook medicinale vitaminen en mineralen in hen.

Moisturizers, anderzijds, een dikkere consistentie dan lotions. Ze zijn speciaal ontworpen om de huid te hydrateren. Mensen die een droge huid hebt ga voor zwaardere moisturizers om hun huid te hydrateren. Moisturizers zijn voornamelijk samengesteld om de huid olie. Hun belangrijkste basis is van olie en water. Ze worden meestal gebruikt voor het gezicht en hebben ingrediënten die verbeteren en het verschijnen van rimpels, kenmerken van eerdere acne, etc. Voor mensen met een droge huid te verminderen, wat bepaalde medicinale moisturizers zijn ook beschikbaar die bestanddelen die de droogte enorm verbeteren.Overzicht:

1. Lotions hebben een hogere water basis; moisturizers hebben een hogere oliebasis.
2. Lotions zijn dunner consistentie; moisturizers zijn dikkere consistentie.
3. Lotions zijn meestal gemaakt voor het lichaam; moisturizers zijn meestal gemaakt voor het gezicht.