Verschil tussen Juking en SlijpenJuking vs Malen

Slijpen en juking zijn twee vormen van dirty dancing of buitenissige dansen. Freak dansen is een algemene term voor het dansen met seksueel suggestieve bewegingen door wrijven de liesstreek van een danspartner meestal met behulp van de billen of het bekken. Soms is het wrijven overstijgt in stuwkracht-achtige bewegingen. Freak dans wordt ook gekenmerkt door dansers te nauw met elkaar.

Beide soorten dansen zijn populair in vele sociale instellingen en dance evenementen zoals nachtclubs en feesten. De meeste dansers van deze vorm van dansen zijn tieners en jonge volwassenen. Deze vorm van dansen is verboden in een aantal formele evenementen, zoals schoolfeesten vanwege zijn provocerende aard.

Lichaamsdelen in verband met het malen en juking zijn de heupen, bekken, billen en kruis gebied van beide partners. Afhankelijk van de positie, één of beide partners kan het slijp- of juking doen.

Slijpen en juking worden meestal uitgevoerd door een paar, een man en een vrouw. Echter, man-to-man of vrouw-aan-vrouw slijpen en juking is niet ongewoon. Het is ook gebruikelijk om vreemden te zien en vrienden beide doen dansen.

Slijpen had twee vormen: een man wrijft het achtereinde van zijn partner met behulp van zijn bekken, of de partners tegenover elkaar en slijpen hun bekken samen. In de laatste vorm, dansers bewegen hun respectieve bekken synchroon met het ritme van de muziek.

Een andere vorm van slijpen is het slijpen keten waar mensen vormen een lijn met elkaar verbonden door hun bekken en billen en maal samen. Ze bewegen en dansen synchroon op de muziek en andere mensen 's bewegingen.

Anderzijds, juking een ander type vuil of gek dansen waarbij het vrouwtje voor de man. Het vrouwtje wrijft haar billen tegen de man 's genitale gebied en beweegt haar heupen in een provocerende manier. Het mannetje legt meestal zijn handen op de vrouwelijke' s taille, heupen, schouders of als de vrouwelijke bewegingen. In juking, de vrouwelijke doet het meeste van het dansen en in controle is, terwijl de man alleen volgt en reageert op haar bewegingen.

Beide malen en juking produceert wrijving en kunnen reacties als een erectie of seksuele opwinding veroorzaken. Sommige mensen zien het als 'dry sex' of 'droge humping' vanwege de seksuele implicaties terwijl beide dansers volledig gekleed. In sommige gevallen, zowel slijpen en juking kan leiden tot geslachtsgemeenschap vanwege de seksuele opwinding en spanning tussen de deelnemers.Overzicht:

1. Beide slijpen en juking zijn vormen van buitenissig of dirty dancing. Beide dansen zijn voorzien van expliciete en provocerende bewegingen die wrijving te maken (in de vorm van het wrijven) en gericht op de onderste gedeelte van de dansers 'lichamen.

2. Malen is worden uitgevoerd door een face-to-face positie. In deze opstelling beide partners naar elkaar en wrijf het bekken elkaar. Anderzijds, juking omvat de vrouwelijke voor de mannelijke terwijl wrijven haar billen tegen de mannelijke 's schaamstreek.

3. Tijdens het slijpen en juking, beide partners proberen te bewegen synchroon met de muziek.

4. Dansers die voeren slijpen en juking zijn meestal een man en een vrouw. Echter, man-to-man als vrouw-naar-vrouw slijpen en juking zijn ook aanvaardbaar.

5. Een andere vorm van slijpen slijpen keten. In deze vorm, velen malen bij elkaar.

6. In juking, de vrouwelijke doet al het verkeer, terwijl de man haar voorbeeld volgt. In tegenstelling, slijpen gaat het zowel om partners te oefenen inspanning in de beweging of de man bezig met het wrijven over de vrouw.