Verschil tussen Iphone5 en Samsung Galaxy S3Iphone5 vs Samsung Galaxy S3

Het jaar 2012 was misschien wel een van de meest verhitte jaren in de rivaliteit die is gekomen om tussen Apple en Samsung als ze vechten om de smartphone markt te domineren. Dit is het jaar dat de vrijlating van twee van de meest besproken telefoons zag, de Samsung Galaxy S3 en de iPhone 5. Wat zijn de specificaties die elke telefoon heeft en hoe ze zich tot elkaar verhouden. De onderstaande beoordeling wordt gekeken naar de specifieke kenmerken van elke telefoon en hoe ze verschillen. De release van deze twee toestellen werd nog intenser gemaakt met de realisatie van het pak dat Apple over de schending van haar producten had ingediend door Samsung, met een rechtbank het bestellen van Samsung aan Apple betalen een behoorlijke hoeveelheid geld.

De Galaxy S3 heeft het initiatief genomen om eerst te lanceren, het instellen van het doel dat de iPhone 5 was aan te passen. Het moet gezegd worden dat het inderdaad een grote taak te werken op weg naar de marktleider en zonder twijfel de S3 heeft gehaald om de consument met zijn innovatie en de markt prijzen.

Een van de dingen die de S3 uniek maakte is dat het kwam met een compleet nieuw ontwerp in tegenstelling tot het vorige ontwerp, dat had echt een plein zag dat was in de S2. De S3 kwam met een enigszins ovale ontwerp dat leek een beroep op de consument.

 De S3 is ontworpen om te komen met een 4. 8 inch scherm dat het altijd taai en krasbestendig Gorilla glas die manier konden voor een uitstekende resolutie van het scherm heeft. De telefoon werkt met behulp van de Ice Cream Sandwich Android-besturingssysteem; door middel van de Jelly Bean-versie van hetzelfde programma werkt nog steeds heel goed mee. De telefoon draait op een 1. 4 GHz processor, samen met 1 GB RAM-geheugen. Voor de opslag, de telefoon wordt geleverd met een standaard capaciteit van 16 GB. Als er meer ruimte nodig voor opslag, kan de Micro SD-kaart worden gebruikt om de capaciteit uit te breiden tot 64 GB. De telefoon heeft twee camera's op. Eén daarvan is de achterkant camera die komt op 8 MP, waardoor het nemen van grote stil en moties shots. Aan de voorzijde is een 1. 9 MP camera die speciaal daar voor de vergoeding van vergaderen met behulp van een telefoon wordt geplaatst.

De iPhone 5 aan de andere kant was een telefoon uitgebracht met een aantal tweaks van de iPhone 4s. Dit model is lichter, met betere hardware en software in vergelijking met de 4s. De grootte van het scherm van de iPhone 5 is 4 inch en heeft een LED-scherm dat draait op een resolutie van 640 x 1136. Deze resolutie is in staat om 441 pixels te produceren in het kleine scherm volgens Apple. De telefoon draait op iOS 6, maar een upgrade naar de iOS7 is ook mogelijk. De telefoon draait op een 2 GHz 1. deal core processor en 1 GB RAM. Deze telefoon als met andere iPhones wordt geleverd met een standaard interne opslagcapaciteit op 16, 32 en 64 GB die niet-uitbreidbaar. De telefoon wordt geleverd met Siri, die is een applicatie voor Voice commando's die in de iPhone 4s werd geïntroduceerd. De belangrijkste uitdaging dat deze telefoon geconfronteerd was de kaart kenmerken die problemen aanvankelijk maar het probleem was opgelost. Het laadsysteem van de telefoon is ook veranderd in een kleinere, meer compact systeem.

OverzichtDe iPhone 5 en de S3 zijn misschien wel de meest verhandeld telefoons in 2012

De iPhone 5 was over het algemeen tweaken van de 4S

De S3 kwam met algemene reengineering van de telefoon

De S3 werkt met een 1. 4 GHz processor met 1 GB RAM-geheugen

De iPhone 5 werkt met een 1. 2 GHz deal core processor en 1 GB RAM