Verschil tussen PCM en Bit StroomPCM vs Bit Stroom

Pulse Code Modulation betekent digitaal een analoog signaal. Dit signaal wordt regelmatig bemonsterd op precieze tijdstippen. Dit signaal wordt vervolgens gekwantiseerd in numerieke codering, meestal binaire codering. PCM is het meest meestal gevonden in telefoonsystemen, keyboard piano's die teruggaat tot de jaren 1980 's, audio gevonden in computers, CD 'rode boekje' formats, en digitale video.

Bitstroom, in principe, een tijdreeks bits. Dat wil zeggen, het is een opeenvolging van bits (binaire codering van informatie die bij computers en telecommunicatie) meestal gemeten in successie en gespreid in uniform tijdsintervallen.

Voorafgaand aan digitalisering kan een analoog signaal via amplitude compressie verwerkt. Eenmaal gedigitaliseerd, wordt de PCM-signaal verder verwerkt via digitale data compressie. Er zijn bepaalde soorten PCM dat een combinatie van signaalverwerking en codering gebruiken. De nieuwste uitvoering van de PCM past deze combinatie in het digitale domein.

Bitstromen worden meestal gebruikt in de telecommunicatie en informatica (met name binnen de creatie van code). SDH communicatie, dat is Synchronous Optical Networking, transporteert synchroon bit streams. Als er een beetje stroom is in een computer zijn opgeslagen, wordt een bestand gemaakt, betekent de bitstroom.

PCM kan worden gedefinieerd in twee categorieën: Return-to-Zero (RZ) of Non-Return-to-Zero (NRZ). Om NRZ daadwerkelijk synchroniseren, kan er geen lange strengen van sequenties die identieke symbolen C een lange reeks enen en nullen, bijvoorbeeld. Voor systemen die binaire codering gebruikt (dat wil zeggen reeksen van nullen en enen) de dichtheid van het symbool 1 is bekend als degenen dichtheid.Bitstroom een ​​term meestal gebruikt om de configuratie van gegevens die in een veld programmeerbare gate array (FPGA of) worden geladen beschrijven. Dit is een geïntegreerd circuit dat geschikt is om te worden gevormd nadat het is vervaardigd door de klant of ontwerper. Dit gebruik van de uitdrukking 'bitstroom' eventueel een direct gevolg van de praktijk van het configureren van de FPGA via een seriële bitstroom (van een seriële PROM of een flash chip) zijn.

In termen van PCM, puls verwijst naar de impulsen die in de transmissielijn. Een gemeenschappelijk inzicht in de oorsprong van deze betekenis is afkomstig van technieken evolueren samen met twee analoge methoden: Pulse Width Modulation en Pulse Position Modulation (informatie bedoeld om te worden gecodeerd wordt vertegenwoordigd door het signaal pulsen van variërende breedte of positie).

Overzicht:

1. PCM betekent digitaal een analoog signaal; bitstromen opgeslagen in een computer, en een bestand aangemaakt te duiden.