Verschil tussen Discover en VisaOntdek vs Visa

Ontdek en Visa zijn creditcards die op grote schaal over de hele wereld hebben aanvaard. Visa is de grootste gebruikte creditcard in de wereld, terwijl Discover wordt geplaatst in de vierde plaats.

Discover credit cards werden gelanceerd in 1985. Het was Sears dat Discover kaarten uitgegeven voor de eerste keer. Later werd de Discover kaarten deel van Dean Witter financiële diensten. Na deze in 1997, de Dean Witter Discover samengevoegd met Morgan Stanley en dit voortgezet tot 2007. Nu Discover Financial Services, dat brengt de kaarten is een onafhankelijk bedrijf. Toen Discover kaarten werden gelanceerd, het was een van de weinige kaarten die niet een jaarlijkse vergoeding heeft heffen. De U S douane is nu geaccepteerd Discover kaarten uitsluitend voor de betaling van de rechten.

Visa-kaarten hebben zijn oorsprong als een BankAmericard in 1958. Visa maakte deel uit van Bank of America tot 1970. Daarna werd het een onafhankelijk bedrijf en het was in 1976 dat het bedrijf nam de naam Visa. Visa heeft zich ontwikkeld tot een transactie en een technologie-verwerkingsbedrijf en liet andere financiële diensten en banken om kaarten uit te geven met het merk logo.

Een van de belangrijkste verschillen tussen Discover en Visa-kaarten in de cash back-programma's. In tegenstelling tot Visa-kaarten, Discover kaarten hebben een ruimhartiger cash back-programma. Ontdek biedt een grotere kredietlijn dan Visa.

Wanneer je naar flexibiliteit, Visa is flexibeler dan Discover. Visa-kaarten zijn in meer landen dan de Discover geaccepteerd. Veel bedrijven ontdekken dat het lastig is gemaakt niet aanvaard. Bovendien Visa biedt een breder scala van beloningen en programma.

In termen van kosten en rente, zowel Visa en Discover zijn bijna gelijk.

Overzicht1. Visa is de grootste gebruikte creditcard in de wereld. Discover wordt geplaatst in de vierde plaats.

2. Discover credit cards werden gelanceerd in 1985. Het was Sears dat uitgegeven ontdekken kaarten voor de eerste keer. Later veranderd en nu is een onafhankelijk bedrijf. Visa-kaarten hebben zijn oorsprong als een BankAmericard in 1958. Visa maakte deel uit van Bank of America tot 1970 en daarna werd een onafhankelijk bedrijf.

3. In tegenstelling tot Visa-kaarten, Discover kaarten hebben een ruimhartiger cash back-programma. Ontdek biedt een grotere kredietlijn dan Visa.

4. Visa is flexibeler dan Discover.

5. Visa-kaarten zijn in meer landen dan de Discover geaccepteerd.